buikvet verbanden oefeningen

Je hebt vast wel op youtube oefeningen gezien om thuis buikvet te verbanden. Deze onderbuik vet oefeningen beloven jou dat je buikvet in 1 week kan kwijtraken. Maar klopt dat wel? Kloppen deze oefeningen van vetverbranding thuis wel? Of kun je beter je buikvet verbranden door te fietsen, wandelen of aan een eetschema te houden?

Body contouring, body shaping of body sculpting je hebt er vast van gehoord. Dit zijn vaak passieve oefeningen om buikvet te verbanden. Ze verwijzen naar procedures die jou helpen om hardnekkig lichaamsvet te verminderen en je lichaam vorm te geven.

Het onderbuik vet verwijderen kan chirurgisch of niet-chirurgisch. Chirurgische ingrepen, zoals liposuctie, vereisen anesthesie en lange hersteltijden. Terwijl niet-chirurgische procedures effectieve, veilige niet-invasieve procedures zijn om vet te verminderen. Maar dan komen we bij de allernieuwste technologie en die is niet alleen passief gericht op vet verbranden, maar ook spier opbouw! We hebben het over de emsculpt! Emsculpt behandelingen zijn meer dan oefeningen om buikvet te verbanden.

Onderbuik vet oefeningen

Voordat we het gaan hebben over de allernieuwste technologie voor bodyshaping, gaan we het hebben over andere methoden die u helpen vet te verbranden en spieren op te bouwen om uw lichaam vorm te geven.

Buikvet verbranden met oefeningen+ eetschema

Oefeningen om je buikvet te verbanden kun je thuis doen, of in de sportschool. Wilt u geld uitgeven aan behandelingen? Dan kun je ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Alsnog moet je een gezond voedingspatroon en lichaamsbeweging volgen. Om buikvet te verbranden is het van belang om een combinatie van verschillende methodes aan te houden, dit geldt ook als je een emsculpt behandeling ondergaat. De voordelen van oefeningen+ eetschema aanhouden tijdens de emsculpt behandeling:

  • Verhoogt de effectiviteit van behandelingen

  • Verlaagt het aantal behandelingen dat u nodig heeft

  • Verlaagt de totale kosten

Buikvet vebranden met oefeningen; CRYOTHERAPIE (KOUD) APPARAAT;

Artsen weten al lang dat koude kan worden gebruikt om vet te vernietigen. CoolSculpting werkt door vetcellen te bevriezen zonder de omliggende cellen te beschadigen. Vetcellen sterven bij lagere temperaturen, terwijl andere cellen dat niet doen. Vriestemperaturen vernietigen de vetcellen, die vervolgens uiteindelijk worden verwijderd via het natuurlijke systeem van uw lichaam. Het resultaat is de permanente verwijdering van vetcellen zonder ooit een operatie te hoeven ondergaan.

Houd er rekening mee dat de beste kandidaten voor cryotherapie al op of dichtbij hun streefgewicht zullen zijn. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van hoeveel vet u heeft. De techniek van cryotherapie wordt continu verbeterd.

Vet verbranden en spieren opbouwen

Dan is er ook nog een methode. Hierbij verbrand je niet alleen vet door bijvoorbeeld oefening, maar bouw je juist spieren op. Het opbouwen van spieren verhoogt uw metabolisme, waardoor u sneller vet verbrandt. Spiermassa en spierweefsel verbranden meer calorieën dan lichaamsvet – zelfs als u in rust bent. Daarom is het hebben van veel spieren ook van groot belang om je lichaamsvet te verminderen. Helaas zijn de vroegere methodes voor bodyshaping alleen gericht op vet verbanden, maar wij hebben goed nieuws! De nieuwste technologie voor bodyshaping is gericht op het opbouwen van spieren!

Een voorbeeld van deze nieuwe technologie body shaping is de emsculpt, gemaakt door BTL Aesthetics. Dit was de eerste niet-invasieve behandeling die vet verbrandt en tegelijkertijd spieren opbouwt bij zowel mannen als vrouwen. De niet-invasieve procedure veroorzaakt krachtige spiercontracties die niet haalbaar zijn door vrijwillige contracties.

Bij blootstelling aan sterke contracties wordt het spierweefsel gedwongen zich aan dergelijke extreme omstandigheden aan te passen. Het reageert met een diepe hermodellering van de innerlijke structuur die resulteert in het opbouwen van spieren en het vormen van uw lichaam. Emsculpt is veilig, pijnloos en effectief. Het vereist geen downtime en patiënten kunnen enkele weken na het voltooien van een reeks van vier emsculpt afspraken resultaten zien. Het kan gezien worden als oefeningen om het buikvet te verbranden.

Het beste van alles is dat de voordelen gedurende zes maanden tot een jaar kunnen blijven verbeteren.

Sara Beauty Clinic

In onze kliniek gebruiken we een body shaping wat te vergelijken is met de technologie van de emsculpt. Op basis van uw wensen kijken wij of het mogelijk is om u te behandelen.

Wij gebruiken geen cryotherapie. Cryotherapie richt zich namelijk alleen op vet en onze body shaping richt zich op jouw spieren, hierdoor krijg je een mooiere lichaamsvorm en een betere definitie van jouw spieren.

Gelukkig hebben de vorderingen in de medische technologie ons de mogelijkheid gegeven om onze lichaamscontouren snel, veilig en effectief te verfijnen zonder afhankelijk te zijn van chirurgische ingrepen. We zijn gezegend om te leven in een tijdperk waarin onderzoek de manieren waarop we omgaan met hardnekkig overtollig vet blijft verbeteren en perfectioneren.

Kom langs bij Sara Beauty Clinic voor een goede behandeling met de bodyshaping. Dit is goede aanvulling als jij buikvet wilt verbranden met oefeningen. U wilt uw geld niet verspillen aan de vele minder effectieve ‘copycat’-producten die er zijn.

Als u een afspraak wilt maken, neem dan contact op met één van onze specialisten.

 

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine.