emsculpt behandeling

Je hebt vast wel van een emsculpt behandeling gehoord. Wat is het nou precies en wat doet het? Is de emsculpt behandeling hetzelfde als een bodyshaping behandeling? Wat is nou precies het verschil tussen de emsculpt en andere bodyshaping apparaten? In deze blog vertellen wij jou alles over de emsculpt behandeling. Wij proberen zo veel mogelijk de verschillen met de bodyshaping behandeling uit te leggen.

Wat is de emsculpt

Om uit te kunnen leggen wat de verschillen zijn tussen een emsculpt behandeling en een bodyshaping behandeling, gaan wij jou eerst uitleggen wat de emsculpt nou precies is. De emsculpt staat niet voor een behandeling, de emsculpt is een merknaam. Met de emsculpt kun je je lichaam trainen. Het is eigenlijk een bodyshaping 2.0. Een emsculpt behandeling is eigenlijk een hele intensieve behandeling waarbij je spieren lokaal worden getraind.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om je billen te trainen met de emsculpt. 1 behandeling met de emsculpt staat gelijk 20.000 squats. Fantastisch he? De mannen kiezen meestal voor een emsculpt behandeling van hun buikspieren. 1 behandeling van de buikspieren staat gelijk aan 20.000 sit-ups. De emsculpt is dus eigenlijk een merknaam voor een bodyshaping apparaat. Het zorgt voor bodyshaping, waarbij je spieren heel goed getraind worden. Hierdoor krijg je meer spieren. Je wordt sterker. Doordat je je spieren aan het trainen bent, verlies je ook nog eens vet. Een 2 in 1 behandeling.

Emsculpt behandeling vs. bodyshaping behandeling

Waarschijnlijk weet je al de vraag hierop. Wat nou het verschil is tussen een emsculpt behandeling en een bodyshaping behandeling. De emsculpt behandeling is een bodyshaping behandeling. Het heeft een eigen merk naam. Het is dus een vorm van bodyshaping. Een behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze 30 minuten worden je spieren heel goed getraind.

Hoe lang blijven de resultaten na een emsculpt behandeling

Decennialang was liposuctie een van de weinige opties om hulp bij het vormgeven van het lichaam te krijgen om er trim en fit uit te zien. Met de technologische vooruitgang zijn echter meer niet-invasieve opties, zoals emsculpt behandeling, nu mogelijk. Innovatieve behandelingen zoals bodyshaping behandeling nemen de cosmetische wereld over en lijken niet af te nemen in populariteit omdat patiënten positieve resultaten zien. Hoewel voor velen afvallen het moeilijkste deel van de reis is, kan het moeilijk zijn om spiertonus te krijgen na het afvallen. Zelfs mannen en vrouwen die ijverig trainen, kunnen een wegversperring tegenkomen wanneer ze proberen hun lichaam naar een hoger niveau te tillen. De emsculpt behandeling is een revolutionaire behandeling voor lichaamscontouren die toniseert en optilt door zich zowel op vet als spieren te richten, maar hoe lang duren de resultaten?

Sara Beauty Clinic is trots om hun eigen bodyshaping aan te bieden als een niet-chirurgische lichaamscontourenoptie voor zowel vrouwen als mannen. Met twee handige locaties in Rotterdam en Veen, is het onze missie om mensen te helpen er op hun best uit te zien en zich goed te voelen. Lees verder om meer te weten te komen over deze revolutionaire manier om ongewenst vet kwijt te raken en de spiermassa te vergroten, en wat voor soort bodyshaping-resultaten u kunt verwachten.

Hoe werkt de bodyshaping behandeling?

Terwijl de meeste behandelingen voor lichaamssculptuur ongewenst vet verminderen, richt de bodyshaping zich op zowel vet als spieren. Het maakt gebruik van geconcentreerde elektromagnetische energie met hoge intensiteit. Hierdoor worden de beoogde spieren gedwongen zich samen te trekken. Deze krachtige samentrekkingen zorgen ervoor dat het spierweefsel herstructureert. Hierdoor wordt het overtollig vet eromheen afgebroken en sterft af. Deze geëlimineerde vetcellen worden vervolgens door het lichaam gemetaboliseerd. Patiënten krijgen zo meer spierspanning en een steviger uiterlijk in hun buikspieren en bilspieren. Dit resulteert in een meer contourprofiel.

Wat doen dan de emsculpt behandelingen?

Een emsculpt behandeling helpt niet alleen mannen en vrouwen om de spieren weer op te bouwen en te versterken, maar patiënten kunnen er ook strakker en slanker uitzien. De bodyshaping behandeling van Sara Beauty Clinic is een van de snelste en gemakkelijkste behandelingen om meer spieren op te bouwen en vet te verminderen. Deze procedure voor lichaamscontouren wordt ter plaatse uitgevoerd. Het duurt ongeveer 30 minuten terwijl je lekker achterover kunt leunen en ontspannen. Als je ervoor kiest om tijdens één sessie op meerdere gebieden te richten, kan het langer duren. Naderhand melden klanten dat ze gedurende ongeveer 1 à 2 dagen enige pijn voelen in het behandelde gebied en dat ze bijna onmiddellijke resultaten voelen. Het duurt ongeveer 2 – 3 maanden na de behandeling voor meer zichtbare resultaten, die tot zes maanden kunnen blijven verbeteren.

Zijn de bodyshaping behandeling blijvend?

Bodyshaping is een ideale cosmetische optie geworden voor lichamelijk fitte vrouwen en mannen met een algehele goede gezondheid die een BMI (body mass index) van 30 of minder hebben en aanvullende hulp nodig hebben bij het vormgeven van het lichaam. De geavanceerde technologie van bodyshaping is gericht op het veroorzaken van spiercontracties die verder gaan dan wat natuurlijk mogelijk is met trainen. Deze supramaximale contracties helpen de spieren strakker te maken en een meer gebeiteld lichaamsframe op te bouwen door ongewenst vet af te geven.

Omdat het spierweefsel deze cellulaire verandering ondergaat, wordt het sterker, terwijl overtollig vet eromheen wordt verminderd. De spiermassa die met de bodyshaping-behandelingen of de emsculpt behandelingen wordt gewonnen, is echter niet permanent. Patiënten kunnen gemiddeld ongeveer zes maanden of langer genieten van hun bodyshaping of emsculpt-resultaten. Het is belangrijk dat patiënten gezond blijven eten en bewegen, samen met regelmatige follow-up bodyshaping of emsculpt behandelingen om de paar maanden.

Ondanks iemands beste inspanningen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, kan het een uitdaging zijn om meer gedefinieerde buikspieren of een strakker, opgeheven billen te hebben. Stel je voor hoe fijn het zou zijn om te zitten en te ontspannen terwijl een apparaat al het werk doet. Een enkele bodyshaping of emsculpt behandeling staat gelijk aan ongeveer 20.000 squats of sit-ups. Deze lichaamssculptuurbehandeling geeft patiënten meer spierdefinitie en minder vet. Zodat ze het strakke, fit-ogende lichaam krijgen dat ze altijd al wilden hebben.

Bodyshaping behandeling bij Sara Beauty Clinic

Als u het moe bent om naar de sportschool te gaan en niet de resultaten krijgt die u nodig heeft, laat dan de experts van Sara Beauty Clinic jou helpen. We bieden deze geavanceerde technologie en tal van andere niet-invasieve cosmetische opties op onze beide locaties in Rotterdam en Veen. U kunt uw zelfvertrouwen vergroten door een lichaamscontourenbehandeling zoals de bodyshaping bij Sara Beauty Clinic te proberen. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. We horen graag van u.

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine.