+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

FACELIFT

Wat is een facelift zonder operatie?

Een facelift zonder operatie wordt ook wel een niet-invasieve facelift genoemd. Het is een natuurlijke manier van huidverjonging en huidversteviging. Een facelift zonder operatie laat je rimpels verdwijnen. Met behulp van een micro-stroom technologie levert het zeer snelle resultaten. Sara Beauty Clinic maakt gebruik van de beste apparaat om snelle resultaten te leveren. Bovendien zorgt deze facelift zonder operatie niet alleen voor huidverjonging en huidversteviging, maar voor veel meer voordelen. Het zorgt voor:

  • Verbeterde lymfevocht en bloedcirculatie
  • Verbeterde productie collageen en elastine
  • Verlenging, verkorting en heropvoeding van de gelaatsspieren
  • Versnelt genezingsproces in de behandelde zondes
  • Vermindert roodheid, irritaties en zwellingen

Hoe werkt de facelift zonder operatie?

De facelift zonder operatie is een natuurlijke facelift die berust op een technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een echte microcurrent stroom voor huidversteviging. Het apparaat geeft dus een microstroompje af. Dit stroompje zal vervolgens door de dermis geleid worden. Via een eiwit zal dit microstroompje een chemische reactie op cellulair niveau opwekken. Dit microstroompje zal op deze manier ervoor zorgen dat de fspiervezels samentrekken en ontspannen. Deze technologie die wordt gebruikt bij Sara Beauty Clinic is FDA goedgekeurd en zal zorgen voor de mooiste resultaten.

facelift rotterdam

Is de facelift zonder operatie pijnlijk?

De facelift zonder operatie is over het algemeen niet pijnlijk. De meeste mensen voelen bijna niks van het microstroom dat wordt afgegeven tijdens de behandeling. Het kan zijn dat u af en toe een lichte tinteling voelt. Na de behandeling voelt u er niks meer van. Echter is dit geheel normaal en geeft alleen maar aan dat gezichtsbehandeling ook echt effectief is.

Wat zijn de resultaten?

De facelift zonder operatie geeft al zichtbare resultaten na slechts één enkele behandeling. Direct na de gezichtsbehandeling zijn er al resultaten zichtbaar. Maar zelfs met onmiddellijke resultaten zal het effect zich gedurende 24-36 uur blijven ontwikkelen. Het is van belang om te weten dat de resultaten van persoon tot persoon kan verschillen.

facelift

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel er na één behandeling direct resultaat gezien kan worden, adviseert Sara Beauty Clinic om een kuur te nemen voor het beste resultaat. Afhankelijk van de huidconditie bestaat de kuur doorgaans uit 10 behandelingen over een periode van ongeveer 4 weken. Dit zal zorgen voor de meest strakke huid. Na een kuur is om de tijd onderhouden wenselijk voor het beste resultaat.