+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

BELKYRA/ KYBELLA

Ontdek de Vrijheid van een Gedefinieerde Kaaklijn met Belkyra/Kybella bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam

Vaarwel, onderkin! Bij Sara Beauty Clinic bieden we de ultieme oplossing voor het verfijnen van je gezichtscontouren: Belkyra, ook bekend als Kybella. Zeg gedag tegen onzekerheid over je onderkin en ontdek de vrijheid van een gedefinieerde kaaklijn zonder chirurgische ingrepen. Onze geavanceerde behandelingen maken het mogelijk om op een niet-invasieve manier van een strakke, jeugdige uitstraling te genieten.

Het hebben van een onderkin kan leiden tot onzekerheid en het vermijden van bepaalde kledingstukken of foto's. Belkyra/Kybella biedt de oplossing voor mensen die last hebben van overtollig vet onder de kin. Deze innovatieve behandeling is ontworpen om vetcellen op te lossen, waardoor de onderkin slanker wordt en je gezichtscontouren weer duidelijk zichtbaar worden.

Bij Sara Beauty Clinic begrijpen we dat het zelfvertrouwen begint bij hoe je jezelf ziet. Onze ervaren professionals passen Belkyra/Kybella met precisie toe, zodat je een natuurlijke, subtiele transformatie ondergaat. Met minimale downtime kun je snel genieten van een verbeterde kaaklijn en een jeugdige uitstraling.

Boek Afspraak

Waarom kiezen voor Belkyra/Kybella bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam? Omdat we geloven dat zelfverzekerdheid komt van binnenuit. Ontdek de innovatieve benadering die steeds meer mensen omarmen en ervaar de vrijheid van een gedefinieerde kaaklijn zonder de angst voor chirurgie.  Boek jouw afspraakom te ontdekken hoe Belkyra/Kybella je kan helpen om je zelfvertrouwen te herstellen en te genieten van een jeugdige, stralende look.  

Het Probleem:

Ongewenst onderkin, verminderd zelfvertrouwen. Het is een bekend scenario: je vermijdt foto's, voelt je ongemakkelijk in sociale situaties en vermijdt spiegels. Waarom? Vanwege die hinderlijke onderkin die je gezichtscontouren verstoort. Het overtollige vet onder de kin laat niet alleen je gezicht er ouder uitzien, maar het ondermijnt ook je zelfvertrouwen. Het dragen van bepaalde kledingstukken of het poseren voor camera's wordt een uitdaging. Het vermijden van situaties waarin je gezicht duidelijk zichtbaar is, wordt een tweede natuur. Het idee dat je eigen gezichtsvorm vervaagt, heeft een diepgaande impact op hoe je jezelf ziet en hoe je je voelt in je eigen huid. 

De Oplossing:

Belkyra/Kybella Behandeling voor Zelfverzekerdheid en Vernieuwde Schoonheid. De Belkyra/Kybella behandeling biedt een gerichte en effectieve oplossing. Deze niet-chirurgische ingreep pakt het overtollige vet onder de kin direct aan, herstelt de contouren van je gezicht en herstelt je zelfvertrouwen. Het resultaat? Een definitief strakkere kaaklijn en een jeugdige uitstraling die je weer vol zelfverzekerdheid laat glimlachen naar de wereld om je heen.

Belkyra/ Kybella behandeling


Belkyra/ Kybella behandeling

Hoe Verloopt de Belkyra/Kybella Behandeling?

De Belkyra/Kybella behandeling is een eenvoudige en niet-invasieve procedure die ontworpen is om het overtollige vet onder de kin aan te pakken. Het proces begint met een persoonlijk consult waarin onze ervaren arts je gezichtsstructuur analyseert en een behandelplan op maat opstelt.

  1. Consultatie en Behandelplan: Tijdens het consult zal de arts je vragen stellen over je medische geschiedenis en je specifieke doelen bespreken. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld dat is afgestemd op jouw behoeften en verwachtingen.

  2. Voorbereiding: Op de dag van de behandeling word je naar een comfortabele behandelkamer geleid. De arts zal het te behandelen gebied grondig reinigen en verdoven om eventueel ongemak te minimaliseren.

  3. Injectieprocedure: Zodra het gebied verdoofd is, zal de arts kleine hoeveelheden Belkyra/Kybella rechtstreeks in het onderkinvet injecteren. De injecties zijn snel en nauwkeurig, en de hele procedure duurt niet langer dan een uur.

  4. Direct na de Behandeling: Na de behandeling kun je enige zwelling en roodheid verwachten, wat normaal is na injecties. Deze reacties zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Onze professionals zullen je voorzien van gedetailleerde instructies voor nazorg om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens het herstelproces.

  5. Herstel en Resultaten: Je kunt vrijwel direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten, maar het kan zijn dat je enkele dagen moet wachten voordat de zwelling volledig is afgenomen. Naarmate de tijd verstrijkt, zal het lichaam het behandelde vet afbreken, waardoor de onderkin slanker wordt en je gezichtscontouren duidelijker zichtbaar worden. De meeste mensen zien optimale resultaten na een paar weken tot enkele maanden, afhankelijk van hun individuele reactie op de behandeling.

  6. Opvolgafspraken: Onze zorg eindigt niet na de behandeling. We zullen opvolgafspraken inplannen om je voortgang te evalueren, eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de behaalde resultaten.

Tijdens de gehele procedure staat ons deskundige team klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. We streven ernaar om je een comfortabele en effectieve ervaring te bieden, waarbij je kunt rekenen op professionele zorg en deskundig advies.

Veelgestelde Vragen- Belkyra/Kybella behandeling Rotterdam

Wat is Belkyra/Kybella?

Belkyra, ook bekend als Kybella in sommige regio's, is een FDA-goedgekeurde injecteerbare behandeling die is ontworpen om overtollig vet onder de kin aan te pakken. Het actieve ingrediënt, deoxycholzuur, breekt vetcellen af, wat resulteert in een strakkere kaaklijn.

Hoe werkt Belkyra/Kybella?

Belkyra/Kybella bevat deoxycholzuur, een natuurlijk voorkomend zuur in het lichaam dat vet afbreekt. Door het inbrengen van Belkyra/Kybella in het onderkinvet, worden vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Hoe lang duurt een Belkyra/Kybella behandeling?

Een typische Belkyra/Kybella behandeling duurt meestal 15-20 minuten. De duur kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de cliënt.

Is de behandeling pijnlijk?

Vóór de behandeling wordt het te behandelen gebied verdoofd om eventueel ongemak te minimaliseren. De injecties worden doorgaans als draaglijk ervaren, maar individuele gevoeligheid kan variëren.

Zijn er bijwerkingen na de behandeling?

Direct na de behandeling kunnen er enige zwelling, roodheid en lichte blauwe plekken optreden. Deze reacties zijn normaal en verdwijnen meestal binnen een paar dagen tot een week.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Hoewel individuele resultaten kunnen variëren, merken de meeste mensen verbeteringen op na enkele weken tot enkele maanden. Het volledige effect van de behandeling wordt geleidelijk zichtbaar naarmate het lichaam het behandelde vet afbreekt.

Zijn de resultaten permanent?

Ja, de resultaten van de Belkyra/Kybella behandeling zijn meestal permanent. Eenmaal afgebroken, komen de behandelde vetcellen niet terug. Het behoud van een gezond dieet en lichaamsbeweging is echter belangrijk om toekomstige gewichtstoename te voorkomen.

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van het individu en de gewenste resultaten. Meestal zijn meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Dit wordt tijdens de consultatie met de arts besproken.

Kan ik na de behandeling meteen terug naar mijn normale activiteiten?

Ja, je kunt na de behandeling meestal direct terugkeren naar je normale activiteiten. Er is minimale hersteltijd en de meeste mensen hervatten hun dagelijkse bezigheden zonder problemen.

Is Belkyra/Kybella geschikt voor iedereen?

Belkyra/Kybella is geschikt voor volwassenen met overtollig vet onder de kin. Het is belangrijk om een consultatie te hebben met een ervaren arts om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

Heb je andere vragen over Belkyra/Kybella behandelingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.