bodyshaping

De bodyshaping behandeling is een van de nieuwste technieken om een mooi gevormd lichaam te krijgen. De oude technieken om vet te verbranden is bijvoorbeeld coolsculpting. Door middel van coolsculpting kun je je vetlaagjes laten bevriezen. Deze ijsverbranding kan voor sommigen pijnlijk uitvallen. Maar je kent vast het gezegde; wie mooi wilt zijn moet pijn  leiden..  Ik denk dat niemand van die gezegde houdt.. 

Maar heb jij al gehoord van de nieuwste bodyshaping? De nieuwste bodyshaping is gericht om jouw spieren te versterken en spieren op te bouwen door je een intensieve training te geven. Het enige wat jij hoeft te doen terwijl je spieren getraind worden, is lekker op de behandelstoel te gaan liggen. En deze bodyshaping is de beste middel om net wat extra uit jouw spieren te halen, het is te vergelijken met een emsculpt behandeling.

Na de bodyshaping behandeling 

Na de bodyshaping behandeling voel jij je goed. Je voelt dat je lekker intensief hebt getraind. Het is net alsof je een super zware training van de sportschool achter de rug hebt. En zulke resultaten terwijl je maar 30 minuten hoeft te liggen. Maar let wel op dat het net als bij sporten is dat je niet meteen resultaat ziet. Er is wel resultaat, maar niet meteen zichtbaar. Dat is ook heel logisch, want als je je spieren traint tijdens het sporten, krijg je ook niet van de ene op de andere dag resultaten. Het is daarom ook van belang om meerdere bodyshaping behandeling binnen een korte tijd te doen. 

Bij Sara Beauty Clinic onderga je 4 bodyshaping behandelingen binnen 2 weken. Om echt resultaten te zien is het ook van belang om deze 4 behandelingen binnen 2 weken te ondergaan. Maar waarschijnlijk vraag je je af: doet het pijn?

Nee! De behandeling doet niet pijn. Je zult wel zeker voelen dat jouw spieren getraind worden, maar de behandeling doet zelf niet pijn.

We zien meestal dat men de eerste keer bang is voor de bodyshaping behandeling. Ze hebben angst omdat ze een zekere mate van pijn of ongemak verwachte. Maar tijdens het gratis intakegesprek zullen onze specialisten jou al helemaal geruststellen. En tijdens de bodyshaping behandeling zullen wij jou er door heen begeleiden en zul je versteld staan van de resultaten.

De bodyshaping behandeling

Je vraagt je vast af hoe een bodyshaping behandeling eruit ziet. Hieronder zullen wij stapsgewijs uitleggen hoe de behandeling eruit zal zien.

  1. We plannen een intakgesprek in en zullen al uw vragen beantwoorden 
  2. U kunt dezelfde dag nog behandeld worden, en anders plannen we een tweede afspraak in
  3. u gaat het op het bed liggen en doet een riem om het te behandelen gebied vast
  4. we leggen de peddels op het te behandelen gebied terwijl u ligt
  5. ontspan 30 minuten terwijl het apparaat het werk voor je doet

De peddel wordt over de buik gelegd en je gaat gewoon 30 minuten liggen. Het gevoel van de trillende peddel voelt aan als die periodieke pijnstiller.

Een reactie van een klant

Ik vind het leuk dat de procedure maar 30 minuten duurt. Ik vind het niet leuk dat ik mijn telefoon niet kan gebruiken terwijl ik het doe – metalen apparaten kunnen de machine storen, zo is mij verteld. Ik vind dat leuk omdat het een niet-invasieve procedure is, er is helemaal geen downtime. Ik vind het niet leuk dat ik na die eerste sessie geen verschil kon zien. Maar ik vind het leuk genoeg om terug te willen gaan en een cyclus van vier behandelingen te voltooien. Het voelde goed (psychologisch) om het te doen, en omdat ik die nacht een lichte spierpijn had (het soort pijn dat je krijgt na het sporten), geloof ik dat er iets met mijn lichaam gebeurt.

UPDATE: Ik heb vier sessies voltooid in een periode van drie weken. De laatste sessie maakte het verschil; mijn buikspieren hadden de bekende pijn van sit-ups, en ik voelde me de hele dag uitgeput. Ik zou willen zeggen dat mijn maag platter is, maar dat is het niet. Ik denk dat het nog ongeveer twee weken zal duren voordat ik een strakker middengedeelte zie. Hopelijk kan ik deze pagina weer updaten met goed nieuws.

De bodyshaping is exclusief bij Sara Beauty Clinic. Een behandeling van 30 minuten kost 400EURO. Heb jij interesse in de nieuwe bodyshaping en kun jij wel extra hulp gebruiken om jouw spieren te trainen? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten.