+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

SCULPTRA/ COLLAGEENSTIMULATIE

Herstel Volume en Jeugdigheid met Sculptra Collageenstimulatie bij Sara Beauty Clinic

Herwin je jeugdige volume en zeg vaarwel tegen ingevallen slapen, verslapte wangen en een afgezakte kaaklijn met Sculptra. Een sculptra/ collageenstimulatie behandeling stimuleert lichaamseigen collageen, corrigeert volumeverlies en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Bij Sara Beauty Clinic begrijpen we dat veroudering al op jonge leeftijd begint. Ontdek hoe Sculptra je natuurlijke jeugdigheid herstelt en maak een afspraak voor een stralende, jeugdige huid. Klaar om te stralen? We verwelkomen je graag bij Sara Beauty Clinic.

Boek Afspraak

Boek nu je Sculptra-behandeling bij Sara Beauty Clinic en ontdek de magie van natuurlijke collageenstimulatie. Onze ervaren artsen staan klaar om je te begeleiden naar een stralende, jeugdige huid.

Het Probleem:

Veel mensen ervaren na verloop van tijd een verslapte huid en volumeverlies in verschillende delen van het gezicht. Dit natuurlijke verouderingsproces leidt tot ingevallen slapen, verslapte wangen, een afgezakte kaaklijn en het ontstaan van fijne lijntjes of diepere rimpels. Deze tekenen van veroudering kunnen een flinke deuk slaan in het zelfvertrouwen van mensen, vooral als ze zich niet meer herkennen in hun eigen spiegelbeeld. Deze klachten komen vaak voor bij mensen vanaf hun mid-twenties tot later in het leven.

De Oplossing:

Gelukkig biedt Sculptra, een geavanceerde vorm van collageenstimulatie, een effectieve oplossing voor deze problemen. In tegenstelling tot tijdelijke fillers, richt Sculptra zich op het stimuleren van lichaamseigen collageen. Collageen is het natuurlijke 'bouwmateriaal' van de huid dat zorgt voor stevigheid en volume. Door de aanmaak van nieuw collageen te bevorderen, herstelt Sculptra het verloren volume, lift het verslapte delen van het gezicht en vult het diepe rimpels op. Dit resulteert in een natuurlijke, jeugdige uitstraling zonder dat er chirurgie aan te pas komt.

Voor wie is Sculptra geschikt


Voor wie is Sculptra geschikt?

Sculptra is ideaal voor mensen die de tekenen van veroudering willen aanpakken zonder een 'overduidelijke' cosmetische ingreep. Het is perfect voor diegenen die een geleidelijke, subtiele transformatie willen ondergaan. Mensen die zich storen aan ingevallen slapen, verslapte wangen, een afgezakte kaaklijn of diepe rimpels rond de neus-lippenlijn, vinden in Sculptra een duurzame oplossing. Ook als je je jeugdige uitstraling wilt behouden of herstellen zonder een strakgetrokken gezicht, is Sculptra de juiste keuze.

Door te kiezen voor Sculptra bij Sara Beauty Clinic, kies je voor een behandeling die niet alleen de buitenkant verbetert, maar ook je zelfvertrouwen en eigenwaarde herstelt. Neem de stap naar een jeugdiger, zelfverzekerder jij en ontdek hoe Sculptra je natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Laat ons je helpen om weer te stralen, wij zijn gespecialiseerd in cometische en medische behandelingen!

 • 1

  Natuurlijke Resultaten: Sculptra levert geleidelijke en natuurlijk ogende resultaten, waardoor het lijkt alsof de verjonging van binnenuit komt. 

 • 2

  Langdurige Verjonging: De effecten van Sculptra zijn langdurig, met resultaten die tot twee jaar kunnen aanhouden na de behandelingsserie. 

 • 3

  Verbeterde Huidtextuur: Naast het verminderen van rimpels en lijntjes, verbetert Sculptra ook de algehele textuur en elasticiteit van de huid. 

 • 4

  Minimale Downtime: Sculptra Collageenstimulatie vereist minimale hersteltijd, waardoor patiënten snel hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten. 

 • 5

  Veilige Behandeling: Sculptra is goedgekeurd door verschillende toonaangevende gezondheidsinstanties en wordt beschouwd als een veilige en effectieve methode voor huidverjonging.


Bij Sara Beauty Clinic bieden we geavanceerde Sculptra collageenstimulatie behandelingen aan om je te helpen een jeugdige uitstraling te behouden zonder chirurgische ingrepen. Onze ervaren en deskundige professionals staan klaar om je te begeleiden door deze effectieve en veilige procedure. Ontdek de voordelen van Sculptra collageenstimulatie en bereik een natuurlijk ogende, verjongde huid.

Boek Intake Gratis & Vrijblijvend

facelift
facelift

Veelgestelde Vragen - Sculptra Behandeling/ Collageenstimulatie Rotterdam

Wat is een sculptra behandeling/ collageenstimulatie behandeling?

Sculptra is een FDA-goedgekeurd vulmiddel op basis van poly-L-melkzuur, dat wordt gebruikt om de natuurlijke collageenproductie in de huid te stimuleren. Collageen is essentieel voor het behouden van een jeugdige uitstraling, maar na verloop van tijd neemt de collageenproductie in onze huid af, wat kan leiden tot verslapping en rimpelvorming. Sculptra werkt door de collageenproductie te verbeteren, waardoor de huid steviger, gladder en jeugdiger wordt.Sculptra Collageenstimulatie is een geavanceerde niet-chirurgische esthetische behandeling die ontworpen is om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen en de tekenen van veroudering te verminderen. In tegenstelling tot traditionele fillers die direct volume toevoegen, werkt Sculptra op een unieke manier door het stimuleren van natuurlijke collageenproductie in de huid.

Hoe werkt sculptra in Rotterdam?

Sculptra bevat poly-L-lactide, een biocompatibel en biologisch afbreekbaar materiaal. Het wordt op strategische punten in de huid geïnjecteerd. Na de injectie begint Sculptra te werken door de collageenvezels in de huid te stimuleren. Collageen is een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke collageenproductie af, wat leidt tot verslapping van de huid en het ontstaan van rimpels.

Sculptra helpt de huid haar jeugdige stevigheid terug te krijgen door de collageenproductie geleidelijk te verhogen. Het resultaat is een natuurlijk ogende huidverstrakking en verjonging die na verloop van tijd geleidelijk zichtbaar wordt. De behandeling heeft een langdurig effect en biedt resultaten die tot wel twee jaar kunnen aanhouden.

De ideale kandidaten voor sculptra behandelingen: wie profiteert het meest?

Niet iedereen heeft dezelfde huid of dezelfde behoeften, en daarom is het belangrijk om te begrijpen wie het meeste profijt heeft van Sculptra Collageenstimulatie. Ideale kandidaten zijn vaak mensen die:

 • Op zoek zijn naar een natuurlijke huidverjonging zonder chirurgische ingreep.
 • Fijne lijntjes en rimpels willen verminderen zonder er onnatuurlijk uit te zien.
 • Een langdurige huidverjonging wensen met resultaten die tot twee jaar aanhouden.
 • Minimale hersteltijd en weinig downtime wensen.
 • Bereid zijn om de behandelingsserie te volgen voor optimale resultaten.
 • Een ervaren specialist raadplegen voor een grondige evaluatie en aanbevelingen.

Als je denkt dat je een geschikte kandidaat bent, ben je wellicht klaar om de voordelen van Sculptra Collageenstimulatie te ontdekken en te genieten van een jeugdige, natuurlijke uitstraling die bij jou past. We beoordelen graag je specifieke behoeften en bieden een persoonlijk behandelplan om aan je verwachtingen te voldoen.

Sculptra versus andere collageenstimulatoren: wat maakt het anders?

Sculptra Collageenstimulatie onderscheidt zich van andere collageenstimulatoren door zijn unieke aanpak van huidverjonging. Het belangrijkste verschil zit in de werkzame stof: poly-L-lactide. Dit biocompatibele materiaal stimuleert collageenvorming en is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het veilig en effectief is voor de huid.

Andere collageenstimulatoren werken op verschillende manieren en met diverse ingrediënten, maar Sculptra wordt vaak geprezen om zijn langetermijnresultaten, die tot twee jaar aanhouden na een reeks behandelingen. Het verminderen van fijne lijntjes, het herstellen van volume en het verbeteren van de huidtextuur zijn enkele van de voordelen die Sculptra biedt. De behandeling is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar subtiele, natuurlijke verjonging zonder de risico's en hersteltijd van chirurgische ingrepen.

Ontdek waarom Sculptra Collageenstimulatie een populaire keuze is voor wie op zoek is naar effectieve en langdurige huidverjonging en hoe het zich onderscheidt van andere behandelingsmogelijkheden.

De sculptra behandelprocedure bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam

 • Consultatie: Onze specialisten zullen een grondige evaluatie uitvoeren van je huidconditie en je esthetische doelen bespreken.
 • Behandelplan: We zullen een gepersonaliseerd behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te bereiken.
 • Behandeling: Sculptra wordt nauwkeurig geïnjecteerd in specifieke gebieden van de huid, wat de natuurlijke collageenproductie stimuleert.
 • Herstel: Na de behandeling kun je onmiddellijk je dagelijkse activiteiten hervatten, omdat er minimale downtime is.
 • Maak een afspraak voor sculptra/ collageenstimulatie

  Bereik een jeugdige, stralende huid met onze Sculptra collageenstimulatie behandelingen. Neem vandaag nog contact op met Sara Beauty Clinic om een consultatie te plannen en ontdek hoe Sculptra je kan helpen om je jeugdige uitstraling terug te krijgen.