+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

TARIEVEN

Tarieven

Op onze prijslijst vindt u de tarieven voor de meeste behandelingen die wij aanbieden. Als u vragen heeft over de kosten van een behandeling die niet op onze prijslijst staat vermeld, adviseren wij u om een kosteloos consult in te plannen. Wilt u verschillende behandelingen combineren? Neem gerust contact met ons op, en wij stellen graag een betaalbaar en effectief pakket voor u samen.

Echogeleid Injectables: Botox/ Fillers/ Skinboosters/ Sculptra/ Belkyra

Bij Sara Beauty Clinic worden injectables altijd voorafgegaan door een zorgvuldige echo-scan. Het in kaart brengen van uw bloedvaten en zenuwen is inbegrepen in onze prijzen. Zo garanderen wij niet alleen veiligheid, maar ook precisie in elke behandeling die wij bieden. 

Let op! De vermelde prijzen op deze pagina zijn indicatief en kunnen variëren op basis van uw specifieke behoeften en wensen. Tijdens een gratis consultatie zullen onze artsen uw situatie bespreken en een nauwkeurige prijsopgave verstrekken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een consultatiegesprek te plannen.

  • Botox

  • Fillers

  • Skinboosters

  • Sculptra

  • Belkyra/ Kybella

Botox

Prijs

Gummysmile

€105,-

Mondhoeken

€105,-

Bunnyline

€150,-

Lipflip

€105,-

Frons

€180,-

Voorhoofd

€180,-

Wenkbrauwlift

€105,-

Kraaienpootjes

€180,-

Tanden knarsen

€350,-

Hoofdpijn behandeling

€200,-

Zweten

€600,-

Kin (per halve zone)

€120,-

Putjes in de kin

€120,-

Kalkoenhals

€350,-

Bodyshaping/ Bodycontouring

Nergens in Nederland zult u deze behandeling goedkoper vinden! Boek daarom snel jouw eerste afspraak voor de bodyshaping behandeling. 

Bodyshaping

Prijs

Proefbehandeling

€85,-

Kuur 4 behandelingen

€500,-

Kuur 6 behandelingen

€660,-

Kuur 8 behandelingen

€800,-

Laser ontharen

Hoeveel laserontharing behandelingen u nodig heeft, kunnen wij u niet online vertellen. Hiervoor is een persoonlijk advies nodig waarbij we uw situatie zorgvuldig zullen beoordelen. Wij kunnen u dan vertellen hoeveel laserontharing behandelingen u nodig heeft en wat daarvoor dan de kosten van zijn. De prijslijsten zijn er als een indicatie van de kosten van een laserontharing behandeling. Meer informatie krijgt u bij een persoonlijke kennismaking. Wilt u meerdere lichaamsdelen behandelen dan stellen wij een pakket voor u samen.

Laser ontharen

Prijs

Gezicht

€99,-

Bovenlip

€39,-

Kin

€45,-

Bakkebaard

€45,-

Wenkbrauwen

€45,-

Wangen

€45,-

Hals/ Nek

€65,-

Oksel

€55,-

Armen

€155,-

Bovenarmen

€85,-

Onderarmen

€85,-

Borst

€75,-

Tussen de borsten

€55,-

Rond de tepels

€45,-

Buik

€85,-

Navelstrook

€45,-

Onderrug

€75,-

Bikinilijn klein

€65,-

Bikinilijn groot

€99,-

Bilnaad

€55,-

Billen

€99,-

Benen

€220,-

Bovenbenen of Onderbenen

€129,-

Tanden bleken

De kosten voor het tanden bleken, hangen af van welke bleekbehandeling u kiest. Hieronder ziet u de diverse behandelingen voor tanden bleken met de daarbij horende prijzen. Tijdens een consult kunnen wij u goed informeren over de beste bleekbehandeling die bij uw tanden past en de bijbehorende kosten. Sara Beauty Clinic adviseert u graag over tanden bleken. 

Tanden Bleken

Prijs

Touch Up (3 x 20 min)

€75,-

Sara Care (5 x 20 min)

€100,-

Hollywood (8 x 20 min)

€170,-

VIP (12 x 20 min)

€240,-

Gezichtsbehandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Je kunt je in de war voelen over welke gezichtsbehandeling bij jou past. Maak je echter niet al te veel zorgen. Je kunt namelijk vooraf kiezen voor een gezichtsbehandeling, maar wij zullen jou ook adviseren in de behandelkamer. Zo kunnen we de gezichtsbehandeling eventueel veranderen in iets dat geschikt is voor jouw huid. Zo zul je de gezichtsbehandeling optimaal ondergaan. De prijzen staan er als indicatie voor de kosten.

Gezichtsbehandeling

Prijs

Basic Gezichtsbehandeling

€75,-

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

€85,-

Dermapen/ Microneedling

€105,-

Microdermabrasie

€80,-

Acnetherapie

€105,-

Camouflagetherapie

€105,-

97%
Veilige Procedures
100%
Persoonlijke aandacht
98%
Tevreden klanten