+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

BOTOX

Botox behandeling: veilige en doeltreffende rimpelvermindering

Welkom bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam, dé specialist in botox-behandelingen. Of het nu gaat om het verminderen van diepe fronsrimpels, voorhoofdslijnen of het verlichten van medische klachten zoals migraine, overmatig transpireren en tandenknarsen, onze ervaren botox-artsen staan voor je klaar.

Diepe rimpels kunnen soms een vertekend beeld geven van hoe we ons werkelijk voelen. Bovendien kunnen medische aandoeningen ons dagelijks leven beïnvloeden. Gelukkig biedt botox, ook bekend als botuline toxine, een effectieve oplossing voor deze problemen. Bij Sara Beauty Clinic begrijpen we dat elke cliënt unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte botox-behandelingen die niet alleen zorgen voor cosmetische verjonging maar ook verlichting bieden bij diverse medische klachten.

Boek Afspraak

Klaar om te stralen? Klik op de "Vrijblijvend Adviesgesprek" knop hieronder en word verwelkomt door de beste botox artsen. Klik nu en begin aan de reis naar een stralende, zelfverzekerde jij door de perfecte botox-behandeling!

Het Probleem:

Diepe fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, hyperhidrose (overmatig zweten), migraine en spanningshoofdpijn kunnen een aanzienlijke invloed hebben op hoe we ons voelen en functioneren. Deze zichtbare tekenen van veroudering en hinderlijke aandoeningen hebben niet alleen gevolgen voor ons zelfbeeld, maar kunnen ook sociale en fysieke onzekerheden veroorzaken. De last van ongewenste rimpels op het voorhoofd, rond de ogen (kraaienpootjes) en tussen de wenkbrauwen (frons) kan zwaar wegen op het zelfvertrouwen. Overmatig zweten (hyperhidrose) is niet alleen een esthetisch probleem, maar kan ook sociale onzekerheden veroorzaken. Migraine is niet zomaar een hoofdpijn, maar een slopende aandoening die de kwaliteit van het leven aantast, terwijl spanningshoofdpijn dagelijkse activiteiten kan belemmeren.

De Oplossing:

Ontsnap aan de last van rimpels en ongemakken met de kracht van botox bij Sara Beauty Clinic. Onze deskundige artsen staan klaar om je te begeleiden naar een jeugdiger uitstraling en een leven met minder zorgen. Een botox behandeling  is niet alleen effectief bij het verzachten van bestaande rimpels, maar kan ook preventief worden ingezet om verdere rimpelvorming te voorkomen. Botox gaat verder dan cosmetische verbeteringen. Het is een bewezen methode voor het verminderen van migraineaanvallen en spanningshoofdpijn. Daarnaast biedt Botox verlichting voor mensen die last hebben van overmatig zweten (hyperhidrose) door de zweetklieren te blokkeren, wat leidt tot minder transpiratie. 

Echogeleid Injectables

Langdurige Resultaat

Nauwkeurigheid

Hoogste Kwaliteit

Natuurlijke Resultaat

Zeer Comfortabel


Echogeleid Botox Injecties?

Bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam introduceren we onze geavanceerde cosmetische techniek: echogeleide Botox-injecties. Deze innovatieve benadering, geleid door echografie, biedt een ongeëvenaarde precisie in de wereld van cosmetische behandelingen. Onze ervaren specialisten maken gebruik van deze technologie om dieper inzicht te krijgen in de huidstructuur, spieren en zenuwen. Door echografie te combineren met botox-injecties kunnen we de behandeling nog preciezer en effectiever maken en dit allemaal bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam. Deze methode zorgt voor maximale nauwkeurigheid en minimaliseert het risico op ongewenste bijwerkingen.

Bij aanvang van de behandeling verwelkomt onze ervaren arts je in een ontspannen, comfortabele omgeving. Eerst voeren we een grondige analyse uit van je gezichtsstructuur, waarbij we gebruikmaken van echografie om een gedetailleerd beeld te krijgen van je huidlagen, spieren en zenuwen. Deze diepgaande evaluatie stelt ons in staat om een behandelplan op maat te maken dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Zodra het behandelgebied is vastgesteld, geleidt de echografie onze arts om de Botox-injecties met ongeëvenaarde precisie toe te dienen. Door de echovisualisatie kunnen we de exacte locaties van de spieren en zenuwen zien, waardoor de injecties nauwkeurig worden geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling maar minimaliseert ook het risico op bijwerkingen.

Veelgestelde Vragen - Botox in Rotterdam

Wat is een botox behandeling?

Botox, of botulinetoxine, is een natuurlijk voorkomend eiwit dat wordt gebruikt om de spieren tijdelijk te ontspannen. Het is een populaire niet-chirurgische cosmetische behandeling die wordt gebruikt om rimpels te verminderen en het verouderingsproces tegen te gaan. Door gerichte injecties kunnen we rimpels verzachten en een frisse, jeugdige uitstraling herstellen. Onze ervaren artsen begrijpen dat elk gezicht uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen om de beste resultaten te garanderen. Bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige botox-behandelingen, waarmee we natuurlijke resultaten bereiken en jeugdige uitstraling herstellen.

Is een botox behandeling veilig?

Ja, een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam is veilig en effectief. Onze ervaren artsen zijn getraind in het uitvoeren van echogeleide botoxinjecties, waardoor de behandeling nauwkeurig en veilig wordt uitgevoerd. Bovendien wordt elke behandeling voorafgegaan door een grondige consultatie om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor jouw situatie.

Hoe snel zie je resultaat na een botox behandeling en hoelang blijft het goed?

Je zult merken dat de resultaten van een botox behandeling geleidelijk zichtbaar worden gedurende enkele dagen tot een week na de behandeling. De effecten blijven meestal tot enkele maanden behouden, afhankelijk van het behandelde gebied en je individuele reactie op de behandeling.

Wat mag je wel en niet doen na een botox behandeling?

Na een botox behandeling adviseren we je om intensieve lichaamsbeweging en het masseren van het behandelde gebied te vermijden gedurende de eerste paar uur. Voor een uitgebreide lijst met instructies, ontvang je een nazorgpakket van ons team, zodat je weet wat je kunt verwachten na de behandeling.

Welke botox behandelingen zijn er bij Sara Beauty Clinic?

Bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam bieden we een scala aan botox behandelingen, waaronder het verminderen van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen. Onze echogeleide botoxinjecties stellen ons in staat om nauwkeurig te werken, wat resulteert in subtiele, natuurlijke resultaten die bij jouw gezicht passen.

Hoe ziet een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam er uit?

Tijdens een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic begint alles met een gedetailleerde consultatie. Vervolgens voeren onze ervaren artsen echogeleide botoxinjecties uit, waarbij ze zorgvuldig de juiste spieren behandelen. De behandeling is snel, nauwkeurig en vrijwel pijnloos, zodat je snel weer je dagelijkse bezigheden kunt oppakken.

1

STAP 1: CONSULTATIE

Tijdens de consultatie voor botox-behandeling, bespreek je uitgebreid je wensen en verwachtingen met onze artsen. We nemen de tijd om je medische geschiedenis te begrijpen en eventuele vragen te beantwoorden. Ons doel is om een volledig begrip van je behoeften te krijgen, zodat we een aangepast behandelplan kunnen opstellen dat perfect bij jou past.

2

STAP 2: BEHANDELPLAN

We zullen een persoonlijk behandelplan opstellen om je natuurlijke uitstraling te verbeteren. Bij Sara Beauty Clinic geloven we in transparantie en open communicatie. Je ontvangt een duidelijk behandelplan dat volledig is afgestemd op jouw behoeften, zodat je met vertrouwen de behandeling tegemoet kunt zien

 • Aanbevelingen op maat
 • Grondige evaluatie
 • Transparente communicatie
 • Bespreking kosten en planning
 • Veiligheid en comfort

3

STAP 3: BEHANDELING

De botox wordt nauwkeurig echogeleid geïnjecteerd volgens je behandelplan. We maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel en effectief mogelijk is. Ons doel is om natuurlijke resultaten te bereiken die je gezichtsuitdrukkingen behouden, terwijl ongewenste rimpels verminderd worden. 

4

STAP 4: NAZORG

Wij voorzien je van de juiste nazorginstructies voor een vlot herstel en langdurige resultaten.


 1. Gedetailleerde Nazorginstructies
 2. Follow-up Afspraak
 3. Ondersteuning en Advies
 4. Langdurige Resultaten
 5. Blijvende Zorg en Ondersteuning
Met welke botox werkt Sara Beauty Clinic?

Bij Sara Beauty Clinic werken we uitsluitend met hoogwaardige botoxproducten van erkende leveranciers. Onze ervaren artsen selecteren het juiste type botox op basis van jouw specifieke behoeften en de te behandelen gebieden. Wij zorgen ervoor dat we altijd met veilige en effectieve producten werken.

Wat zijn de voordelen van een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam?
 • Wat maakt onze kliniek uniek? Bij Sara Beauty Clinic geloven we in het bevorderen van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Onze toegewijde experts nemen de tijd om naar je wensen en zorgen te luisteren. We streven ernaar om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren, waar je je op je gemak voelt om vragen te stellen en duidelijke, eerlijke antwoorden te krijgen.

  Botox kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor je gezicht een jeugdige uitstraling krijgt. Onze behandelingen worden uitgevoerd met de hoogste kwaliteit botox, door professionals met uitgebreide ervaring in esthetische geneeskunde. We begrijpen dat je natuurlijk ogende resultaten wilt, en dat is precies wat we leveren.

  Als je overweegt om een botox behandeling te ondergaan, ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je natuurlijke schoonheid te omarmen. Bij Sara Beauty Clinic geloven we dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd en stralend te voelen, van binnen én van buiten. Boek nu je botox behandeling en zet de eerste stap naar een zelfverzekerdere versie van jezelf.

  Bij Sara Beauty Clinic geniet je van talloze voordelen, waaronder persoonlijke aandacht, ervaren artsen en resultaten die bij jou passen. Onze echogeleide botoxinjecties garanderen precisie en minimaliseren ongemak, waardoor je kunt genieten van een jeugdige uitstraling zonder zorgen.
 • Natuurlijke Uitstraling: Wij geloven in behoud van expressie. Onze behandelingen zorgen voor een frisse uitstraling zonder een 'bevroren' look.
 • Ervaring en Professionaliteit: Onze deskundige artsen hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van botox-behandelingen, wat resulteert in natuurlijke en symmetrische resultaten.
 • Persoonlijk Advies: Wij nemen de tijd om naar jou te luisteren en bieden deskundig advies om aan je esthetische doelen te voldoen
 • Hoe maak je een afspraak voor een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam?

  Een afspraak maken voor een botox behandeling bij Sara Beauty Clinic is eenvoudig. Je kunt ons bellen of het online afspraakformulier invullen op onze website. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden tijdens een uitgebreid consult. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een jeugdiger uitstraling met onze echogeleide botoxinjecties.

  Ontdek de voordelen van onze botox-behandelingen en herstel je jeugdige uitstraling met Sara Beauty Clinic. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en laat onze deskundige artsen je helpen om je zelfverzekerd en stralend te voelen.

  Let op: Resultaten kunnen variëren. Neem contact op met onze professionals voor meer informatie over de behandeling.

  Botox in Rotterdam

  Before and After foto's

  Stralend van binnen en buiten

  Jenny Roberts - Klant Sara Beauty Clinic

  Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de fantastische ervaring die ik heb gehad bij Sara Beauty Clinic. Als iemand die altijd wat onzeker was over mijn rimpels en fijne lijntjes, was ik aanvankelijk een beetje terughoudend om een botox behandeling te proberen. Maar vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me meteen op mijn gemak.


  Het team bij Sara Beauty Clinic is ongelooflijk professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en legden het hele proces geduldig uit. Ik voelde me volledig op mijn gemak en vertrouwde erop dat ik in goede handen was.

  gratis intake

  Vrijblijvend en Gratis