+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

GEZICHTSBEHANDELING

Voor een uitgebreide reeks gezichtsbehandelingen en het aanpakken van verschillende huidproblemen ben je bij Sara Beauty Clinic aan het juiste adres. We bieden de beste gezichtsbehandelingen die volledig zijn afgestemd op jouw unieke huidtype en behoeften. Omdat elk huidtype anders is, vereist elke gezichtsbehandeling een op maat gemaakte aanpak. Bij Sara Beauty Clinic nemen we de tijd om je huid grondig te analyseren en naar je wensen te luisteren, zodat we samen met jou een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen. Onze gezichtsbehandelingen en medische peelings zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen, of je nu te maken hebt met acne, pigmentvlekken, rimpels, grove poriën of andere huidproblemen. Of het nu gaat om een kleine onvolkomenheid of iets waar je al geruime tijd last van hebt, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse, zodat we samen kunnen werken aan de perfecte oplossing voor jouw huid. Lees meer

Gezichtsbehandelingen bij Sara Beauty Clinic

Men kan voor verschillende redenen een gezichtsbehandeling ondergaan. Misschien wil je van die vreselijke mee-eters af, of wil je weer een zuivere huid of wil je gewoon lekker ontspannen en in de watten worden gelegd. Bij Sara Beauty Clinic kun je voor elk facial terecht. Sara Beauty Clinic is de beste in gezichtsbehandelingen. Wij maken gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten en wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan onze klanten. Denk hierbij aan de volgende behandelingen bij Sara Beauty Clinic:

  • Microneedling/ Dermapen
  • Diamond Microdermabrasie
  • Led Licht Therapie
  • Ultrasound Therapie
  • Microcurrent Therapie
  • En nog veel meer…

Kom langs voor een vrijblijvend consult en wij zullen samen met u het beste behandelplan voor u opstellen op basis van een huidanalyse.

Voorafgaand aan een gezichtsbehandeling..

Als jij voor Sara Beauty Clinic kiest dan vragen wij onze klanten om zonder make-up naar haar of zijn eerste intakegesprek te komen. Tijdens het intakegesprek voor een gezichtsbehandeling luisteren wij naar uw wensen en verwachtingen. Tijdens het intakegesprek krijgt u ook een gratis huidanalyse. Aan de hand van diverse huidscans, die we tijdens het intakegesprek nemen, krijgt u de gratis huidanalyse. Aan de hand van de gratis huidanalyse en uw wensen zullen we samen bepalen welke gezichtsbehandeling het beste bij u past. Na het gratis intakegesprek, inclusief gratis huidanalyse, zullen wij meteen uw gezicht behandelen.

Waarom regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaan?

Gezichtsbehandelingen zijn essentieel. Het zijn de op één na populairste spabehandelingen na een massage. Een gezichtsbehandeling is één van de beste manieren om voor je huid te zorgen. Het is in wezen een huidbehandeling in meerdere stappen. Een gezichtsbehandeling reinigt, exfolieert en voedt de huid, bevordert een heldere, goed gehydrateerde teint en kan jouw huid er jonger uit laten zien. Ook krijg je bij Sara Beauty Clinic advies over de beste manier om je huid te verzorgen als je bij ons gezichtsbehandelingen ondergaat.

GEZICHTSBEHANDELING ROTTERDAM

Hoe vaak een gezichtsbehandeling ondergaan?

Hoe vaak een gezichtsbehandeling nodig is voor de beste resultaat, verschilt van persoon tot persoon. Idealiter krijg je maandelijks een gezichtsbehandeling, want zo lang duurt het voordat de huid regenereert. Maar als je bijvoorbeeld last hebt van acné, dan heb je waarschijnlijk vaker een gezichtsbehandeling nodig. Eén keer per jaar is dan onvoldoende. Echter is het aantal gezichtsbehandelingen ook afhankelijk van welke behandeling je kiest. Wil je een hydrafacial, dan raden wij dit in kuurvorm aan. Wil je gezichtsbehandelingen ter ontspanning, dan kan dat ook slechts één keer.

Korte en lange termijn voordelen van gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen hebben zowel korte als lange termijn voordelen. De korte termijn voordelen van gezichtsbehandelingen zijn merkbaar tijdens en direct na de behandeling. Als de gezichtsbehandeling is afgerond, voelt het gezicht helemaal fris en schoon aan. De huid voelt onmiddellijk zachter en meer gehydrateerd aan en je voelt je helemaal ontspannen. Acne-uitbarstingen kunnen bijvoorbeeld na de gezichtsbehandeling vervagen of geleidelijk verdwijnen. Bij een rijpere huid kan de huid voller aanvoelen. Regelmatig gezichtsbehandelingen ondergaan, leidt in de lange termijn tot een mooiere en egale huid, vooral wanneer je elke maand een behandeling ondergaat.

Welke gezichtsbehandeling past bij mijn huid?

Sara Beauty Clinic  biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan. Je kunt je in de war voelen over welke facial bij jou past. Maak je echter niet al te veel zorgen. Je kunt namelijk vooraf kiezen voor een sbehandeling, maar wij zullen jou ook adviseren in de behandelkamer. Zo kunnen we de behandeling eventueel veranderen in iets dat geschikt is voor jouw huid. Zo zul je de gezichtsbehandeling optimaal ondergaan.