+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

BODYSHAPING BODYCONTOURING

Bodyshaping/ Bodycontouring Sara Beauty Clinic

De body shaping 2.0! Bij Sara Beauty Clinic hebben wij de nieuwste body shaping apparaat voor het krijgen van een mooi figuur. De body shaping die wij gebruiken, gaat niet alleen om vet verliezen, maar ook om de spieren te trainen! Eigenlijk is het doel van deze behandeling om sterkere spieren te krijgen. Eén behandeling is namelijk vergelijkbaar met 20.000 superkrachtige sit-ups of squats. Doordat je spieren zo hard worden getraind, verlies je ook vet!

Door onze nieuwste body shaping apparaat verlies je dus overtollig vet en ontwikkel je meer spiermassa. Het is geschikt voor degenen die een plattere, maar ook een strakkere buik met meer definitie van de buikspieren willen. De beste body shaping is niet alleen geschikt voor de buik, maar ook voor het krijgen van strakkere en stevigere billen! Kortom, een body shaping behandeling is een behandeling voor het stimuleren van een sterkere en ook mooiere lichaam.

NIET INVASIEVE BODYSHAPING

SPIEROPBOUW & VETVERMINDERING

GEPERSONALISEERDE AANPAK

LANGDURIGE RESULTATEN

De Voordelen van Bodyshaping bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam

Bij Sara Beauty Clinic geloven we in de kracht van zelfvertrouwen en het bereiken van je ideale lichaamsvorm zonder invasieve ingrepen. Ontdek de buitengewone voordelen van onze geavanceerde bodyshaping behandelingen, die speciaal zijn ontworpen om jou te helpen je zelfverzekerd en stralend te voelen, zonder chirurgie of hersteltijd.. 

Veelgestelde Vragen Bodyshaping/ Bodycontouring

Hoe ziet een body shaping behandeling uit?

Hoe gaan we te werk als jij kiest voor deze behandeling bij Sara Beauty Clinic? De body shaping behandeling start doorgaans met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken. Het intake gesprek is bij ons geheel gratis. Als al jouw vragen over het body shapen zijn beantwoord, plannen we jouw behandelafspraak in. Er kan dan gestart worden met het body shapen. De body shaping behandeling duurt 30 minuten. Houdt er rekening mee dat er 4 opeenvolgende behandelingen ingepland moeten worden binnen een tijdsbestek van 2 weken voor de beste resultaten. In de video hieronder kun jij een bodyshaping behandeling meemaken.

Hoe werkt de beste bodyshaping?

De body shaping werkt op basis van elektromagnetische straling. Deze elektromagnetische straling zorgt ervoor dat jouw spieren worden samengetrokken. De body shaping zorgt dus voor spiercontracties. Tijdens de behandeling van 30 minuten worden jouw spieren 30 minuten getraind! Die spiercontracties tijdens de body shaping behandeling staan gelijk aan 20.000 sit-ups of 20.000 squats! Dus 20.000 enorm sterke contracties, die zelfs in de sportschool niet te behalen zijn, binnen 30 minuten.

Bovendien ontwikkel je niet alleen maar spieren, maar verbrand je ook veel vet tijdens de behandeling. Zo veel vet wordt er verbrand dat de vetcellen ten gronde gaan!  Gemiddeld verdwijnt er 19% overtollig en neemt de spiermassa met 16% toe. Hiermee hebben wij het allernieuwste apparaat. Wil je een strakkere en plattere buik, met meer definitie van de spieren of stevige en ronde billen? Het is nu mogelijk om met de beste body shaping apparaat vet te verbranden en spieren op te bouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen.

Voorafgaand aan de behandeling

Wellicht vraag je je af wat je allemaal moet doen voorafgaand aan het body shapen. Gelukkig vallen de voorbereidingen voor een behandeling reuze mee. Veelal wordt er geadviseerd om voorafgaand aan de bodyshaping behandeling geen grote maaltijd tot je te nemen. Ook is het van belang om je blaas te legen voorafgaand aan het body shapen.

Daarnaast is het van belang dat er geen metaal in de buurt is tijdens het body shapen. Zo dienen voorafgaand aan de behandeling sieraden afgedaan te worden, een navelpiercing tijdelijk verwijderd te worden en een broek met metalen knopen dient uitgedaan te worden  Er mag ook geen telefoon vast worden gehouden tijdens de behandeling.

Hoeveel bodyshaping behandelingen heb je nodig?

Eén behandeling is onvoldoende. Het bodyshapen bij Sara Beauty Clinic onderga je in kuurverband, anders heeft de bodyshaping geen effect. Je hebt echt meerdere behandelingen nodig, om sterkere spieren te krijgen en vet te verbanden. De bodyshaping kuurverband bestaat uit 4 sessies van 30 minuten in 2 weken. Tijdens het intakegesprek zullen wij samen met u alle afspraken inplannen. Het resultaat? Een gespierde platte buik en strakkere billen. 4 tot 6 weken na de laatste bodyshaping behandeling zult u versteld staan van de resultaten.

Hoelang duurt het bodyshapen?

Een behandeling duurt maar slechts 30 minuten! En binnen deze 30 minuten zorgt het apparaat ervoor dat jij 20.000 sit-ups en/of squats doet! Fantastisch he?! Voor de beste resultaten, raden wij aan om 4 keer 30 minuten komen behandelen. In totaal zijn er dus 4 behandelingen nodig binnen 2 weken. Je bent dus maar 2 uur in 2 weken kwijt. En in 30 minuten heb je hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups zonder spierpijn!

Hoe voelt de behandeling aan?

De bodyshaping behandeling voelt als een intensieve workout, waarbij u 30 minuten ontspannen kunt liggen. Fijn he? Je ligt er lekker ontspannen bij, terwijk het apparaat het werk doet voor jou. Een body shaping behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. De body shaping behandeling veroorzaakt geen pijn, maar u kunt wel een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Dit is geheel normaal en zal weer wegtrekken.

Wat is het resultaat van bodyshaping?

Het resultaat is per persoon verschillend, maar het heeft 1 doel: verbrand vet en bouw spieren op! De eerste tastbare resultaten voelt u meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten tot en met 3 maanden. U zult merken dat uw ‘core’ sterker is geworden en dat u oefeningen in de sportschool makkelijker zult kunnen volhouden. Het resultaat is dus sterkere spieren die beter zichtbaar zijn én minder vet!

Het beste resultaat met de nieuwste body shaping is te behalen bij een BMI niet hoger dan 25-26. Bij een hoger BMI bouwt u wel sterkere spieren in het behandelde gebied, maar deze zijn niet tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich onder de huid en boven de spieren bevindt.

Zijn er bijwerkingen tijdens en/of na een bodyshaping behandeling?

Nee, er zijn geen abnormale bijwerkingen tijdens en/of na een behandeling! De behandeling is niet invasief, hierdoor zal er niet of nauwelijks spierpijn optreden. Er is ook geen hersteltijd na de behandeling. Je kunt op dezelfde dag van de behandeling verder gaan met jouw dagelijkse bezigheden. Het enige wat je kwijt bent is 30 minuten aan je tijd, waarbij je intensief hebt gesport!

Ben ik een geschikte kandidaat voor de bodyshaping behandeling?

Tijdens een intakegesprek zal veelal duidelijk worden of jij een geschikte kandidaat bent voor de behandeling. Wij zullen tijdens het intakegesprek jouw medische voorgeschiedenis uitvragen. Bijna iedereen heeft baat bij de procedure, de één wat meer dan de ander. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI is het resultaat minder goed zichtbaar, maar worden je behandelde spieren zeker sterker! Contra-indicaties voor body shaping kunt u hieronder lezen.

Wat zijn de contra-indicaties van een bodyshaping behandeling?

De body shaping apparaat geeft een grote hoeveelheid energie af. Het zorgt ervoor dat jouw spieren maar liefst 20.000 keer worden samengetrokken. Daarom mag de behandeling niet ondergaan worden bij:

  • zwangerschap
  • wanneer u een koperspiraal draagt
  • metaal implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft
  • als er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen
Kan je vaker bodyshapen?

Ja! De body shaping behandeling start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2 weken worden ingepland. Er kan vervolgens worden gekozen voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling of opnieuw een kuur. Het is maximaal mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Werkt bodyshapen echt?

Ja, de bodyshaping behandeling werkt echt. Het is zelfs één van de allernieuwste en beste apparaten om sterkere spieren te krijgen en daarmee vet te verliezen. Met soortgelijke body shaping apparaten zijn heel veel verschillende klinische studies gedaan, allemaal met goede en zeer positieve uitkomsten. De body shaping apparaat zorgt voor spiersamentrekkingen, die je zelf niet in de sportschool kunt bereiken. Je spieren zullen hierdoor dikker worden en je vetcellen zullen ten gronde gaan. En ja, het werkt echt! Als je zelf twijfelt, kom dan een keer langs en ervaar het zelf!

Verschil tussen bodyshaping en emsculpt

Nu komen we op de hoofdvraag. Wat is het verschil tussen de bodyshaping bij Sara Beauty Clinic en de emsculpt? Bij Sara Beauty Clinic maken we namelijk niet gebruik van emsculpt voor bodyshaping, maar hebben wij onze eigen bodyshaping apparatuur. Dit apparaat wordt in verschillende klinieken gebruikt. Onze bodyshaping apparaat zorgt heel lokaal voor spiercontracties, waardoor je spieren zullen samentrekken. Dit heeft als resultaat dat onze bodyshaping apparatuur zal zorgen voor sterkere spieren en het verlies van vet!

Door elektromagnetische straling worden jouw spieren getraind. Een behandeling duurt 30 minuten en staat gelijk aan een hele intensieve training.

Bodyshaping bij Sara Beauty Clinic

Heb jij interesse in een body shaping behandeling bij Sara Beauty Clinic met onze nieuwste apparatuur en veelbelovende resultaten? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor body shaping. Je zult bij ons geholpen worden door ervaren specialisten en je zal tijdens het gehele proces begeleidt worden.

Ontdek onze geavanceerde Body Shaping 2.0 - een revolutionaire benadering van lichaamsvorming. Deze innovatieve technologie is niet alleen gericht op vetverlies, maar ook op spieropbouw. Het is als het doen van 20.000 superkrachtige sit-ups of squats zonder de inspanning. Met onze nieuwste Body Shaping verlies je overtollig vet terwijl je tegelijkertijd meer spiermassa ontwikkelt. Of je nu streeft naar een plattere buik met gedefinieerde buikspieren, stevigere billen, of gespierdere bovenbenen en bovenarmen, onze Body Shaping biedt veelzijdige resultaten. Het is te vergelijken met de populaire emsculpt-methode, maar met nog betere resultaten. Ontdek meer over onze geavanceerde Body Shaping-technologie en bereik je lichaamsdoelen zonder zware inspanningen.

Before and After

Bodyshaping/ Bodycontouring behandelingen Rotterdam