+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

OVER ONS

Sara Beauty Clinic In Rotterdam

Sara Beauty Clinic is een moderne schoonheidskliniek in Rotterdam Blijdorp. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om eruit te zien zoals hij of zij zich voelt, uiteraard op de manier die bij jou past. Ons team bestaat uit gespecialiseerde artsen (in opleiding) met hoogwaardige kennis over de verscheidene behandelingen die wij bieden. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste, veiligste en gezondste producten. Wij vinden het belangrijk dat ieder klant met een glimlach onze kliniek verlaat.

Sara is één van onze specialisten in opleiding tot arts. Momenteel volgt zij haar opleiding Geneeskunde aan het Erasmus MC, waar zij regelmatig onderzoeken uitvoert. Met veel deskundigheid en toewijding oefent zij haar vak uit.

taban

Taban is één van onze specialisten in opleiding tot arts. Zij heeft haar opleiding Geneeskunde aan het Harvard University in Bosten en aan het Erasmus MC gevolgd. Taban bezoekt jaarlijks congressen, workshops en lezingen in binnen- en buitenland.100% Klanttevredenheid

Wij bieden professionele schoonheidsbehandelingen aan die worden uitgevoerd door hoogopgeleide en ervaren medisch specialisten. Wij beloven 100% tevredenheid met onze service en behandelingen.


sara beauty clinic