+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

OVER ONS

Sara Beauty Clinic In Rotterdam

Sara Beauty Clinic is een moderne schoonheidskliniek gevestigd in Rotterdam Blijdorp. Onze missie is om iedereen de kans te geven om zichzelf te zijn en eruit te zien zoals ze dat willen, in lijn met hun eigen persoonlijke stijl. Ons deskundige team bestaat uit gespecialiseerde artsen met diepgaande kennis van de verschillende behandelingen die we aanbieden. We maken gebruik van de nieuwste, meest veilige en gezondste producten op de markt. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat elke klant met een tevreden glimlach onze kliniek verlaat. Bij Sara Beauty Clinic draait alles om jouw welzijn en zelfvertrouwen.

over ons injectable

Dr. Sara

Dr. Sara is een van onze bekwame artsen, met een afgeronde studie aan het Erasmus MC. Haar expertise omvat het gebruik van echo tijdens haar behandelingen, wat zorgt voor een nauwkeurige en effectieve aanpak. Ze is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige behandelingen, maar is ook actief betrokken bij toonaangevende congressen en conferenties over de hele wereld. Haar toewijding en deskundigheid zijn de drijvende kracht achter de hoogwaardige zorg die zij biedt aan onze cliënten.

taban

Dr. Taban

Dr. Taban is één van onze toonaangevende specialisten. Ze heeft haar opleiding Geneeskunde voltooid aan het Erasmus MC en haar master research voltooid aan het Harvard University in Boston. Dr. Taban blijft zich jaarlijks bijscholen door deelname aan nationale en internationale congressen, workshops en lezingen. Haar voortdurende toewijding aan leren en innovatie stelt haar in staat om de nieuwste en meest geavanceerde behandelingen te bieden aan onze gewaardeerde cliënten.Diana Velders
Diana Velders
2023-08-30
Perfect geëpileerd gezicht! Regelmatig bezoek ik Sara Beauty Clinic en ik ben absoluut enthousiast over mijn ervaring daar. Ik ga voor een gezichtsepilatie en ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben met de resultaten. Vanaf het moment dat je de salon binnenloopt, word je hartelijk begroet door het vriendelijke personeel. De ambiance is rustgevend en sfeervol, wat meteen een gevoel van ontspanning creëerde. De epileerspecialiste is uiterst professioneel en neemt de tijd. Wat betreft de gezichtsepilatie zelf, ik ben onder de indruk van de nauwkeurigheid en precisie waarmee mijn gezicht wordt geëpileerd. Er is duidelijk veel ervaring en aandacht voor detail. Na de behandeling voelt mijn gezicht fantastisch glad aan. Al met al is mijn ervaring bij de salon uitstekend. Van het warme welkom tot de professionele behandeling. Ik kan deze salon ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar gezichtsepilatie. Mijn volgende afspraak is al gemaakt!
A.M.E. Kyprianides
A.M.E. Kyprianides
2023-08-30
Uiterst klantvriendelijk, maar nog belangrijker dat ze heel professioneel en schoon zijn, alles goed uitleggen en dat je ook het gewenste resultaat hebt. Ik ben blij dat ik ze gevonden heb. Het is zeker een aanrader!
Ali Shirwani
Ali Shirwani
2023-05-18
Het was absoluut een geweldige en positieve belevenis die me sprakeloos heeft achtergelaten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, tot het moment dat ik weer vertrok, voelde ik me omringd door een sfeer van warmte en vriendelijkheid. Het begon al bij de ontvangst. Het personeel begroette me met een oprechte glimlach en zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze waren uiterst behulpzaam en attent, en ik voelde me echt gewaardeerd als klant. Wat me vooral opviel, was de passie en toewijding waarmee het team hun werk uitvoerde. Ze stonden altijd klaar om te helpen en deden dat met een aanstekelijke energie. Hun positieve houding en enthousiasme waren aanstekelijk en maakten mijn ervaring des te beter. Ze gaven me het gevoel dat ik belangrijk was en deden er alles aan om aan mijn verwachtingen te voldoen. De kwaliteit van de dienstverlening was buitengewoon. Alles was tot in de puntjes verzorgd en er werd duidelijk veel aandacht besteed aan detail.
Iwan Velders
Iwan Velders
2023-05-07
Echt een aanrader. Niet twijfelen maar doen
Steve Mykonos
Steve Mykonos
2023-03-21
Heel tevreden goed en eerlijk advies en goede behandeling
Evgenia Koltyzhenko
Evgenia Koltyzhenko
2022-12-19
Sara and her sister are great! They are very friendly but also proficient and competent in what they are doing! Lazer hair removal went well and the results were really good. They also gave me a discount which was very appreciated! Highly recommended! ??