body shaping behandelingen

Je hebt vast al gehoord van body shaping behandelingen. Er zijn verschillende soorten, denk aan een operatie tot het volgen van advies. De moderne, niet-invasieve (oftewel niet snijdende) body shaping behandelingen zijn tegenwoordig een van de beste. Het geeft uw lichaam vorm, zonder dat u daar nadelen aan ondervindt, Voor iedereen die zijn of haar lichaam moeiteloos wil vormen en versterken, biedt Sara Beauty Clinic de ideale body shaping behandelingen aan.

Body sculpting, ook wel bekend als body contouring, beschrijft typisch de verscheidenheid aan procedures om lichaamsvormen te verbeteren en te hervormen. Bij Sara Beauty Clinic hebben onze klanten de kans om hun lichaams te body shapen met de nieuwste en beste body shaping behandeling. Hieronder zullen we de body shaping behandelingen die wij in Nederland aanbieden toelichten. 

Body shaping behandelingen voor meerdere delen van het lichaam

De body shaping behandeling die wij in Rotterdam aanbieden is voldoende om het uiterlijk van meerdere delen van uw lichaam te helpen te verbeteren. Het is geweldig voor mensen die al een goed dieet volgen en al aan het sporten zijn. De body shaping behandeling zorgt er namelijk voor dat je je spieren heel u. En aangezien je jespieren traint, verlies je ook nog eens vet. Een 2 in 1 behandeling. En dat niet alleen, de body shaping apparaat die wij aanbieden, kan voor meerdere lichaamsdelen gebruikt worden. Voor je billen, je buikspieren, je bovenbenen en je armspieren! Wie wilt dat nou niet?

Het grote verschil tussen onze body shaping behandeling en andere contourvormende behandelingen, is dat wij echt je spieren laten trainen. Je lichaam verbrandt als het ware zelf jouw vet. Andere body shaping behandelingen vooral gericht zijn op het vet verliezen, zonder dat jouw spieren getraind worden. Dat moet je dan nog eens zelf een keer gaan doen in de sportschool. Dat is ook de reden waarom veel mensen kiezen voor de body shaping behandelingen die wij aanbieden in Rotterdam en Veen (gemeente Altena).

Verbetering van de kwaliteit van leven

Veel afvallen is een geweldige stap om gezond en fit te worden. De andere body shaping behandeling, zoals colsculpting, zorgt ervoor dat alleen het vet wordt verminderd. Als gevolg hiervan blijft het doen van alledaagse dingen, zoals wandelen, even zwaar als  voor de behandeling. Bij de body shaping behandeling die wij aanbieden is dat echter niet zo. Je spieren trainen tijdens de behandeling, waardoor je je fitter voelt en zo ook verbetering van de kwaliteit van leven krijgt.

Geen operatie is veilig en effectief

Body shaping/ Body sculpting lijkt een vrij nieuw fenomeen, maar de waarheid is dat deze procedures al jaren bestaan. De wetenschap vordert tegenwoordig snel en technieken voor het vormgeven van het lichaam gaan voortdurend vooruit en worden veiliger met elk nieuw apparaat.

Als u ook uw spieren een extra boost wilt geven en daarnaast ook vet wilt verliezen, kies dan de body shaping behandelingen die door ons worden aangeboden. Wij hebben goed getrainde specialisten die u goed kunnen helpen tijdens het behandeltraject.

Langdurige resultaten met body shaping behandelingen

De bodyshaping behandelingen zorgen voor langdurige resultaten. Tot 6 maanden merk jij verschil! Uiteraard als je een gezond levensstijl behoudt en goed blijft sporten, zullen de resultaten langer aanhouden. Hetzelfde geldt als je bijvoorbeeld je vet laat weg snijden. Als je alles laat wegsnijden en je leeft geen gezonde levensstijl, dan kun je zo weer aankomen.

Overweeg jij een body shaping behandeling? Maar wil je er eerst meer over te weten komen? Neem dan contact op met een van onze specialisten, of plan een gratis intakegesprek in.