+31 85 200 79 73info@sarabeautyclinic.nl

TANDEN BLEKEN

Witte tanden in 1 bezoek! Tanden Bleken in Rotterdam of Veen doe je bij Sara Beauty Clinic. 100% veilig en professioneel je tanden bleken.

 • De beste in tanden bleken
 • 100% veilig en pijnloos
 • Geen peroxide of andere chemische stoffen
 • Gegarandeerd resultaat

 

Afspraak maken

Profiteer vandaag nog van onze actieprijzen

Tanden Bleken Rotterdam Of Veen

Hoe werkt tanden bleken Rotterdam bij Sara Beauty Clinic? 

Sara Beauty Clinic is een professionele praktijk waarbij een team van specialisten voor u klaar staat tijdens het tanden bleken. Voorafgaand aan het veilig tanden bleken in Rotterdam met 100% natuurlijke producten, vindt er een intakegesprek plaats met één van onze specialisten bij Sara Beauty Clinic. Tijdens het gratis intakegesprek over tanden bleken wordt uw gebit uitgebreid geanalyseerd en met u besproken. Er zullen vragen aan u gesteld worden die betrekking hebben op het tanden bleken bij Sara Beauty Clinic. Indien uw tanden geschikt zijn voor de bleekbehandeling, wordt er een behandelkeus, volgens de nieuwste tanden bleken technieken uit Amerika en Duitsland, samen met u gemaakt. De behandelkeus van tanden bleken verschilt per persoon.

Hoeveel kost tanden bleken Rotterdam?

De kosten voor tanden bleken is afhankelijk van het aantal sessies tanden bleken die je wilt ondergaan. Bij Sara Beauty Clinic kun je verzekerd zijn van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Touch up
      Actieprijs!       

€ 65,-

 
 • 3 x 20 min
 • Opfrisbeurt
 • Om de 2 à 3 maanden herhalen voor blijvend resultaat.
sara care
     Actieprijs!       

€ 95,-

 
 • 5 x 20 min
 • Direct resultaat
 • De 5  sessies zijn in 1 behandeling
 • Perfecte glimlach
Hollywood
       Actieprijs!       

€ 170,-

 
 • 8 x 20 min
 • Geschikt voor tanden met aanslag van o.a. koffie, thee
 • De 8 sessies zijn in 2 behandelingen
VIP
Actieprijs! 

€ 240,-

 

Meest Gekozen 

 • 12 x 20 min
 • Geschikt voor verkleurde tanden
 • De 12 sessies zijn in 3 behandelingen
 • 100% garantie

De verschillende stappen tijdens het tanden bleken

Bij het tanden bleken proces wordt uw gebit eerst gereinigd, zodat het effect van het bleken optimaal is. Na het reinigen van de tanden zullen we bepalen wat de kleur van uw tanden zijn voorafgaand aan het bleekproces. Je kunt met het tanden bleken 6 tot 8 tinten witter gaan. Als de kleur van uw tanden bepaald zijn, krijgt u een mondspreider in uw mond en vaseline op uw lippen zodat ze niet uitdrogen. Dan begint de bleekbehandeling voor mooie witte tanden. De bleekgel wordt aangebracht en uw tanden worden gedurende twintig minuten bestraald met een lamp. Na twintig minuten wordt de bleekgel verwijderd en wordt er opnieuw bleekgel op uw tanden aangebracht. Dit proces wordt doorgaans drie tot vier keer herhaald, totdat het gewenste resultaat is behaald; mooie, natuurlijke witte tanden!

Sara Beauty Clinic in Rotterdam is gespecialiseerd in tanden bleken, waarbij uw tanden snel, veilig en pijnloos worden gebleekt. U krijgt witte tanden zonder vervelende bijwerkingen.

Tanden bleken rotterdam

Wat moet ik doen voorafgaand aan de behandeling; tanden bleken?

Wij raden onze klanten altijd aan om te eten en te drinken voorafgaand aan het tanden bleken. De reden hiervoor is, omdat wij na het tanden bleken aanraden om een uur niet te eten of te drinken. Het bleekmiddel kan namelijk nog verder inwerken.

Is elk gebit geschikt voor tanden bleken Rotterdam?

Nee, niet elk gebit is geschikt voor tanden bleken. Tijdens het gratis intakegesprek voor tanden bleken, beoordelen onze specialisten bij Sara Beauty Clinic of uw tanden geschikt zijn voor tanden bleken.

Kronen, bruggen, vullingen en facings worden tijdens het tanden bleken niet lichter dan de originele kleur. Echter kunnen er aanslaglagen voorkomen op je kronen, deze aanslag kan wel tijdens het tanden bleken verwijderd worden. Voor meer informatie of jouw tanden geschikt zijn om te bleken, kun je ook contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt een behandeling tanden bleken in Rotterdam?

De tijdsduur van een behandeling tanden bleken, hangt af van welke behandeling je kiest. Sara Beauty Clinic biedt diverse behandelingen aan voor tanden bleken. Bij Sara Beauty Clinic hebben we behandelingen voor tanden bleken die 1×20 min tot en met 4x20min duren. Wij doen maximaal 4 sessies tanden bleken tijdens één afspraak. Het resultaat is dan direct zichtbaar, maar voor optimaal witte tanden raden wij het aan om het tanden bleken te herhalen. 

Is tanden bleken Rotterdam veilig?

Zeker weten! Tanden bleken is veilig als je kiest voor de juiste kliniek. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en gecertificeerd om tanden te bleken. LED licht is 100% veilig. Bovendien gebruiken wij bij het tanden bleken een peroxidevrije tandenbleek gel. Dit is een bleekgel waar geen waterstofperoxide of andere schadelijke bleekmiddelen aan zijn toegevoegd. De 100% veilige NON-peroxide bleekgel tast het glazuur en de vullingen niet aan. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Het tanden bleken kan bij ons dus geen kwaad. Sara Beauty Clinic kan op een risicoloze manier uw tanden bleken, waarbij de behandeling probleemloos herhaald kan worden voor een optimaal resultaat. Gele tanden zijn verleden tijd!

Doet het tanden bleken Rotterdam pijn?

Nee, omdat we bij Sara Beauty Clinic geen waterstofperoxide gebruiken tijdens het tanden bleken, krijgt u geen gevoelige tanden tijdens het tanden bleken. Tanden bleken doet dus geen pijn! Bij Sara Beauty Clinic is het tanden bleken geheel pijnloos. Aangezien het tanden bleken soms meer dan een uur kan duren, vinden wij het ook erg belangrijk dat je de behandelingen zo comfortabel mogelijk ondergaat. Als je tijdens het tanden bleken iets niet  prettig vindt, dan kunt u de specialist ten alle tijden aanspreken.

Wat is het resultaat van tanden bleken Rotterdam?

Direct na een peroxidevrije bleekbehandeling ziet u verschil. Gemiddeld worden uw tanden wel 4 tot 8 tinten witter na uw eerste behandeling tanden bleken. Uiteraard verschilt het resultaat van tanden bleken per persoon. Het uiteindelijke resultaat van het tanden bleken wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de basiskleur van uw tand. De basiskleur van het tandbeen is bepalend is voor het resultaat. Als uw tandbeen donkerder is dan dat van iemand anders, dan zullen uw tanden ook minder wit worden.

Aangezien iedereen maken heeft met aanslag op de tanden gedurende haar/ zijn leven, zal het tanden bleken er wel altijd voor zorgen dat u met wittere tanden de deur uitgaat. Om zo lang mogelijk een mooie witte tint van uw tanden te behouden, is het van belang dat u uw tanden na het tanden bleken goed blijft verzorgen.

Hoe lang zijn mijn tanden wit na het tanden bleken Rotterdam?

Hoe lang het effect van tanden bleken aanhoudt, verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van je eet-en leefgewoontes. Om zo lang mogelijk een mooie witte tint van uw tanden te behouden is het in ieder geval van belang dat u uw tanden na het tanden bleken goed blijft verzorgen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      tanden bleken rotterdam

Waardoor verkleuren tanden?

Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit glazuur en tandbeen. Het glazuur bevindt zich over het tandbeen en deze is vrijwel transparant. De dikte en de kleur van het tandbeen bepalen de kleur. Hoe dikker het tandbeen, hoe geler de tand zal zijn. Dit is in grote mate genetisch bepaald. Ieder mens heeft tanden met een verschillend tandbeendikte. Als de hoektand dikker is dan de snijtand, dan is deze meestal ook geler.

Echter kunnen tanden en kiezen in de loop van de tijd steeds donkerder van kleur worden doordat ze verkleuren. Een factor die hier invloed op heeft, is de leeftijd. U zult merken dat uw tanden donkerder worden naarmate u ouder wordt. Dit komt doordat naarmate de leeftijd stijgt, de laag tandbeen van de tanden en kiezen steeds dikker wordt, terwijl de glazuurlaag juist dunner wordt door slijtage. Ook bepaalde etenswaren en dranken zorgen voor verkleuring van tanden, zoals kleurstof bevattende etenswaren, koffie, thee, wijn, frisdrank en vruchtensappen.

Is tanden bleken Rotterdam permanent?

Na de behandeling heeft u meteen al wittere tanden. Helaas zijn de stralende witte tanden niet permanent, op den duur zullen uw tanden weer gaan verkleuren. Het effect na tanden bleken blijft gemiddeld 4-6 maanden aanhouden. Het gebit zal daarna namelijk langzaam verkleuren. Hoe snel de tanden zullen verkleuren, hangt af van uw leefstijl en uw eet- en drinkgewoonten. Het effect van tanden bleken zal sneller verdwijnen als u veel koffie, thee en rode wijn drinkt. Verkleuring gaat sneller met het nuttigen van kleurstofrijke eten en drinken. Ook roken en mondhygiëne zorgt ervoor dat uw witte, gebleekte tanden sneller zullen verkleuren. U heeft met zo een leefstijl sneller een nieuwe behandeling nodig om uw witte tanden te behouden.

Om zo lang mogelijk stralende witte tanden te behouden na tanden bleken, adviseren wij u om uw tanden minstens twee keer per dag te poetsen, regelmatig te stokeren of te ragen en de mondhygiënist te bezoeken voor preventieve controle. Daarnaast raden wij u aan om elke 3 maanden een fresh-up behandeling te doen.

Hoe vaak kan ik mijn tanden bleken?

De methode van tanden bleken die wij gebruiken is volkomen veilig. Je zou dus in principe elke dag je tanden kunnen bleken. Dit is uiteraard niet nodig, maar wanneer je na een half jaar je tanden weer wilt opfrissen met een fresh-up behandeling, dan kan dat gerust! Een complete behandeling voor tanden bleken kan gerust ieder jaar herhaald worden!

tanden bleken

 

 

 

 

 

Wat kan ik wel of niet eten en drinken na de bleekbehandeling?

De gel blijft nog doorbleken en daarom raden wij u aan om tot en met 4 uur na het tanden bleken alleen water te drinken. Om het allerbeste uit het tanden bleken te halen, raadt Sara Beauty Clinic u ook aan om de eerste 12 uur – bij voorkeur de eerste 24 uur – na de behandeling geen kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen. Hierbij kunt u denken aan de volgende dranken en voedingsmiddelen:

 • Rode wijn
 • Donkergekleurde frisdranken
 • Koffie en thee
 • Rode sauzen, mosterd, ketchup en ketjap
 • Zure fruitsoorten en sappen
 • Rookwaren
 • Producten die vlekken achterlaten op een wit overhemd

De volgende producten zou u wel de eerste 24 uur na het tanden bleken kunnen gebruiken:

 • Water, melk, bananen, witbrood, havermout, yoghurt, witte kaas, cottage cheese, witte rijst, gepofte aardappels, pasta en witte saus, kipfilet en kalkoen (zonder vel) en witte vis.

Kunnen gele tanden weer wit worden?

Veel van onze dagelijkse gewoonten zorgen ervoor dat onze tanden van wit in geel veranderen. Het voedsel dat we eten, de dranken die we drinken veroorzaken na verloop van tijd geen witte tanden, maar gele tanden. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om van gele naar witte tanden te gaan door tanden bleken!

Verzwakt tanden bleken Rotterdam de tanden?

Eén van de meest gestelde vragen is; “beschadigt tanden bleken het glazuur?” Het sluitende antwoord is nee, gel voor het tanden bleken zal uw tandglazuur bij Sara Beauty Clinic NIET beschadigen. Wij maken namelijk gebruik van een natuurlijk bleekmiddel.