gezicht ontharen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gezicht te ontharen. Je gezicht ontharen kan thuis met een touwtje, maar je gezicht kan je ook ontharen met creme. Andere mogelijkheden om van je ongewenste gezichtshaar af te zijn, is door je gezichtshaar te laseren of te waxen. Je gezicht waxen heeft voor en nadelen, maar je gezichtshaar laseren alleen maar voordelen!

Kun je je gezicht ontharen met de laser? Ja dat kan! Laser ontharen van het gezicht kan het gezichtshaar definitief, effectief en veilig verwijderen. Ook wel permanent ontharen van het gezichtshaar genoemd. Het is het meest effectieve behandeling om je gezichtshaar te verwijderen.

Niemand wilt ongewenst haar op het gezicht. Het gezicht is immers het eerste wat opvalt als je naar iemand kijkt. Snorharen en bakkebaarden vallen meteen op. Als je haar op je gezicht hebt, vermindert dat je zelfvertrouwen. Om je zelfvertrouwen te vergroten, moet je kiezen voor laser ontharen. Dus om je snorhaar of bakkebaard niet elke dag te hoeven scheren, moet je voor een laserbehandeling gaan. Je zult versteld staan van de resultaten na de laserbehandelingen.

De reden dat je niet je gezicht thuis moet waxen, of dat je je moet gaan ontharen met een touwtje of een creme, is dat het nadelen met zich brengt. Je voorkomt het probleem niet (namelijk het ongewenste haar), maar je behandelt alleen de gevolgen. Daarom moet je kiezen voor de laser.

voordelen gezicht ontharen

Laser ontharen van het gezicht gaat zonder de schadelijke effecten van scheren of harsen. Het voordeel van laser ontharen is dat het gezichtshaar veilig en definitief wordt verwijderd, waardoor uw zelfvertrouwen wordt vergroot en irritatie van de huid wordt voorkomen. Daarnaast heb je door laser ontharen van het gezicht geen ingegroeide haartjes en hoef je je gezichtshaar nooit meer te scheren. De laserbehandeling voor definitief ontharen is goed genoeg om u op het perfecte niveau van gladheid te brengen en om u te helpen om uw onzekerheden in het gezicht weg te vegen. Veelvoorkomende behandelgebieden voor vrouwen zijn de bovenlip, de wangen, kin en de bakkebaard. Bij mannen zijn veelvoorkomende behandelgebieden de hals, baard en nek.

Het maakt dus niet uit of je een man of vrouw bent voor het definitief verwijderen van gezichtshaar. Een laserontharing behandeling van het gezichtshaar is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen geschikt. Bij Sara Beauty Clinic is er de beschikbaarheid voor zowel mannelijke als vrouwelijke laserbehandelingen. U kunt een laserbehandeling krijgen, ongeacht uw geslacht. Dus als jij het ook zat bent om je snorhaar, wangen en bakkebaarden elke dag te scheren, kom dan langs bij Sara Beauty Clinic voor een gratis intakegesprek over laser ontharen.

Plan een consult

Ben je klaar om permanent afscheid te nemen van ongewenste haargroei op het gezicht? Neem dan contact op met de experts van laserontharing bij Sara Beauty Clinic via het contactformulier.