laseren haren

Het laseren van haren leek in de jaren 60 niet bestaan. Als je namelijk foto’s en films uit die tijd bekijkt, lijkt iedereen heel veel haren te hebben. Van lang, steil haar op het hoofd tot opstandige ongeschoren benen en oksels. Het laseren van haren hoorde je bijna niet.

Tegenwoordig is dat niet meer zo. Mannen en vrouwen willen niet overal een dikke laag haar. Een mooie volle baard bij een man of lange haren bij vrouwen is wel gewild. Deze ongewenste haren willen ze het liefst zo snel en goed mogelijk verwijderen. Daar komt laseren van je haren van pas.

Haren laseren bij Sara Beauty Clinic

Voor je haren laseren ben je bij Sara Beauty Clinic op het juiste adres. Bij Sara Beauty Clinic maken we namelijk gebruik van de allernieuwste laser. Waarbij we elk huid en haartype kunnen behandelen. We zijn onder andere gespecialiseerd in laser ontharen, en helpen mensen voor definitieve ontharing van hun ongewenste haren met de laser. Je hoeft niet meer te epileren, scheren, harsen of gebruik te maken van ontharingscrèmes. Enkele sessies je haren laseren en je hoeft er niet meer naar om te kijken! Je zult niet meer last hebben van je ongewenste haren na het laseren.

In deze blog zullen we enkele vragen beantwoorden die onze klanten vaan stellen over het laserontharing in Rotterdam.

Zorgt donkerder haar voor een betere laser ontharing?

Ja, dat is waar. Laserlicht wordt op je ongewenste haren gericht en het licht wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar (wat het haar zijn kleur geeft). Wanneer het laserlicht wordt geabsorbeerd, ontstaat er warmte en de warmte stroomt langs de haarschacht naar de follikel waar het leeft. Als er voldoende warmte wordt gegenereerd, wordt het haargroeicentrum in de follikel vernietigd.

Kunnen mensen met een donkere huidskleur laserontharing ondergaan?

Bij Sara Beauty Clinic kunnen we ieder huid en haartype behandelen! Er bestaat een verkeerd beeld dat mensen met een donkere huidskleur niet hun haren kunnen laseren. Hoewel de oudere lasertechnologie geen donkere huidskleur kan behandelen, hebben we bij Sara Beauty Clinic één van de beste lasers voor ontharen. Doordat we een van de beste lasers hebben, kunnen wij de instellingen precies aanpassen op jouw huid en haartype. Je bent bij ons verzekerd van een effectieve ontharing.

Waarom duurt het meer dan een of twee sessies om mijn haren met laseren te verwijderen ?

Je kunt je haar hiervoor de schuld geven. Al onze drie miljoen haren (mannen hebben een paar honderdduizend meer dan vrouwen) zijn soort van onafhankelijke contractanten. Voorlopers van de gig-economie, ongetwijfeld. Hoe dan ook, elk haar kan zich in een andere fase van de haargroeicyclus bevinden: groei, overgang of in rust. Alleen haren in de groeicyclus zullen voldoende laserenergie absorberen en voldoende warmte genereren om de follikel te vernietigen en toekomstige haargroei te voorkomen. Daarom heb je meer sessies nodig – om meer haren te vangen in de groeifase. En dat is volkomen normaal en logisch!

Wil jij ook mooie gladde benen, oksels of wil je gewoon overal van je ongewenste haren af? Dan is laser ontharen in Rotterdam of Veen bij Sara Beauty Clinic de oplossing. Heb je nog vragen? Kom eerst langs voor een gratis intakegesprek en plan dan pas je eerste afspraak in.