oksel laseren

Je oksel laseren is de stap om van je ongewenste haargroei onder je oksels af te zijn. Moet jij ook zo vaak je oksels scheren? Of heb jij juist last van stoppels, ingegroeide haren of irritaties? Lees dan snel deze blog verder over je oksels ontharen met de laser.

Oksel ontharen met de laser is een manier om je okselhaar te verwijderen zonder te scheren. Je oksels hoef je ook nooit meer te epileren en je hoeft dus geen pijn te lijden.

okselhaar laseren

Scheergebieden zoals je benen zijn al erg genoeg. Je oksels scheren kan letterlijk heel vervelend zijn. Inkepingen, brandwonden, ingegroeide haren … en dan een paar dagen later mag je het helemaal opnieuw doen. Of je kunt vanaf vandaag uw okselhaar definitief ontharen bij Sara Beauty Clinic. Laseren onder de oksel is een van onze meest populaire laserbehandelingen.

Zou ik een goede kandidaat zijn voor laserontharing onder de oksels?

Hoewel de meeste behandelaars van laserontharing van hun klanten verlangen dat ze donker gekleurd haar en lichtere huidtinten hebben, is dat bij Sara Beauty Clinic niet nodig. We hebben de beste en nieuwste laser voor ontharen Dit geeft ons de breedste breedte in Nederland voor het behandelen van verschillende haarkleuren en huidtinten. Er zijn altijd meer dan een enkele laserbehandeling nodig om al het okselhaar te verwijderen. Dat komt omdat verschillende haren zich allemaal in verschillende fasen van de haargroeicyclus kunnen bevinden. Alleen haar in de anagene (groei) fase wordt beïnvloed door laserenergie. Dus extra behandelingen zijn nodig om steeds meer haar in de anagene fase te krijgen. Ook kunnen sommige gedeeltelijk beschadigde haarzakjes herstellen en weer haar gaan groeien. Over het algemeen is echter een permanente ontharing van meer dan 90% in de oksels gemakkelijk haalbaar.

Voorbereiden om je oksel te laseren

Er zijn bepaalde medicijnen en supplementen die uw huid zacht kunnen maken en deze mogen gedurende een periode van twee weken vóór uw laserbehandeling niet worden ingenomen. We zullen hierover met u praten. Omdat onze oksels meestal verborgen zijn, is het geen probleem als de huid bruin wordt. U moet ook elke zonloze bruining vermijden. Epileer of wax je okselhaar ook niet, want we willen dat de haren actief in de follikel worden geworteld. Vooraf scheren is prima, omdat scheren alleen het haar boven de follikel snijdt.

Laseren moet pijn doen aan mijn oksel, toch?

De efficiëntie van onze laser bij Sara Beauty Clinic zorgt voor uw comfort. Wanneer de laserenergie wordt afgegeven, voel je een prikkelend gevoel of een verwarmend gevoel. De meeste patiënten stellen dit niet gelijk aan pijn. Daarna heb je misschien wat lichte roodheid, maar dit gaat snel voorbij en kan worden behandeld met een koud kompres. Wie wil hun oksels blijven scheren? Niemand toch? Neem contact op met de specialisten van Sara Beauty Clinic, en stel uw gratis consult in om het haar permanent te verwijderen.