summer body

Als je een paar kilo extra bent aangekomen of juist spieren hebt verloren terwijl je thuis aan het sekwestreren bent, kan het zijn dat je de komende zomerseizoen stress ervaart in plaats van er naar uit te kijken. Dat is begrijpelijk: we willen er allemaal op ons best uitzien als we naar het strand en het zwembad gaan. Hoewel de gedachte om weer in vorm te komen misschien overweldigend lijkt, kan een revolutionaire emsculpt behandeling u snel ter plaatse brengen zonder dat u er moeite voor hoeft te doen. Ons team van deskundige specialisten bij Sara Beauty Clinic geeft u een veilige, effectieve, pijnloze methode om uw lichaam te modelleren. Niet de emsculpt behandeling, maar onze eigen bodyshaping apparaat. Onze bodyshaping helpt jou met het krijgen van jouw summer body. Misschien is de emsculpt zelfs beter dan traditionele oefeningen.

De wetenschap achter Emsculpt

Zonder pijn of schade traint de emsculpt jouw spieren. De emsculpt introduceert spiercontracties. Onze bodyshaping apparaat introduceert ook spiersamentrekkingen. Deze spiercontracties zijn niet mogelijk met situps of squats.

Een emsculpt of een ander bodyshaping merk traint je spieren intensief en hermodelleert je weefsels. Je lichaam vernietigt op natuurlijke wijze vetcellen, waardoor het spierweefsel nog meer uitgesproken wordt. Het resultaat van emsculpt is minder vet en meer gevormde spieren zonder training en dus jouw summer body!

Maar net als bij een training, slijt emsculpt de vezels in uw spieren, waardoor reparatie en wederopbouw worden geactiveerd. Dit is het proces dat spieren sterker en groter maakt als je gewichten optilt. Wanneer u zich op uw buikspieren richt, trekt emsculpt uw ​​buikspieren snel en herhaaldelijk samen – het equivalent van 20.000 situps in 30 minuten.

De emsculpt ervaring

Emsculpt dwingt niet-invasieve elektromagnetische energie in uw spieren en stimuleert “supramaximale” contracties. Deze extreme samentrekking zorgt ervoor dat het spierweefsel zich aanpast. Hierdoor herstructureert het spierweefsel en krijg je als resultaat gespierde spieren. Er is geen pijn tijdens de emsculpt behandeling. Je hoeft ook niet talloze uren in de sportschool door te brengen of een operatie te ondergaan om de zichtbare buikspieren, gespierde armen en stevige billen te krijgen die je altijd al wilde hebben zonder te zweten.

De hele ervaring duurt ongeveer een half uur, maar het kan zijn dat je een paar sessies nodig hebt in een tijdsbestek van een paar weken, afhankelijk van de gebieden die je wilt behandelen. Wees gerust, emsculpt is veilig. Emsculpt is niet-invasief en is klinisch getest op veiligheid door middel van onafhankelijke onderzoeken in de Verenigde Staten. De FDA heeft het emsculpt-apparaat goedgekeurd. Het is goedgekeurd voor het vergroten van de spiermassa en het verminderen van vet. Emsculpt vermindert niet alleen spiertonus, maar ook vet. U bent wellicht bekend met veel andere behandelingen voor lichaamssculptuur die alleen gericht zijn op het verminderen van vetcellen. Met emsculpt krijgt u het beste van twee werelden: vetverlies en spierspanning.

Dit is wat u krijgt met emsculpt: Een gemiddelde toename van 16% in spiermassa. Gemiddeld 19% vetreductie. Een stevigere, meer gespierde billen en dus jouw summer body. Resultaten die blijvend zijn. Geen enkele andere niet-invasieve technologie op de huidige markt kan dezelfde beweringen doen. En de vetcellen die je verliest met emsculpt zijn voorgoed verdwenen; ze regenereren niet. Zolang u uw gezonde voeding en levensstijl behoudt, kunt u genieten van permanent vetverlies en jouw summer body. Uw nieuwe spiermassa is daarentegen niet permanent, maar kan wel zes maanden of langer aanhouden. U kunt natuurlijk altijd langskomen voor een herhaal behandeling. En een gezonde, actieve levensstijl helpt u veel om het gewenste resultaat te behouden.

Bodyshaping summer body Sara Beauty Clinic

In de hoop tegen de zomer resultaten te zien? Dit is het moment om aan de slag te gaan, met niet de emsculpt, maar onze eigen body shaping apparaat. De resultaten zijn ongeveer 2-4 weken na uw reeks behandelingen zichtbaar. U blijft een stevigere, meer gebeeldhouwde derrière zien in de weken die volgen op uw emsculpt behandelingen. Als je gezond bent, in een goede algehele fysieke conditie, en gewoon een boost nodig hebt om het strakke, strakke lichaam te krijgen dat je wenst, ben je een goede kandidaat voor emsculpt. Wij gebruiken niet de emsculpt, maar onze eigen bodyshaping apparaat.

Wanneer u ons kliniek in Rotterdam of Veen binnenkomt, beantwoordt ons team al uw vragen en zet u comfortabel neer in onze behandelkamer. Terwijl u rustgevend zit of ligt, plaatsen we het bodyshaping apparaat. Dat ziet eruit als een rubberen kussentje en plaatsen we op het gebied van de spieren waarop u zich wilt richten. Denk aan buikspieren, billen, armen en dijen. Wil jij ook jouw droom summer body? Zet dan de eerste stap door ons vandaag nog te bellen!

 

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine!