baard laseren

Redenen om laser ontharing te gebruiken voor je Baard.

Vrouwen haten het om om de paar weken hun oksels en benen te scheren. Stel je voor dat je je hele volwassen leven elke dag moet scheren.

Klinkt als een man zijn…

Het dagelijkse ritueel van een man om zijn gezichtshaar en baard te scheren of te trimmen is één van de meest vervelende dagtaken. Mannen moeten elke dag hun baard scheren of hun baard trimmen voor een goede baardverzorging. Aangezien het zo vervelend is om dagelijks je baard te scheren of te trimmen, kiezen veel mannen ervoor om hun baard niet te scheren en hun baard te laten groeien.

Bij Sara Beauty Clinic doen we ook aan laser ontharen van de baard. Steeds meer mannen willen een laser ontharing behandeling en laten bij Sara Beauty Clinic hun baardhaar of baardlijn laseren voor definitief ontharen. Hier zijn enkele redenen waarom

Geen bultjes en geen rode en geïrriteerde huid meer

Je huid is erg gevoelig, vooral je gezichtshuid. Je huid is geen fan van scherp staal wat er dagelijks overheen wordt gesleept. En dus ook niet een fan van scheermessen. Elke dag scheren zorg voor huidirritatie. De kans is 100 procent om na het scheren irritaties, roodheid, jeuk of bultjes te ontwikkelen; ook wel Razor Burn genaamd. Het is onvermijdelijk. Razor Burn is wanneer je door het scheren ontstoken haarzakjes ontwikkelt. Door elke dag te scheren krijg je een jeukende, rode huid die vaak gepaard gaat met pijnlijke bultjes. Laser ontharen is de oplossing voor een mooie gladde baard. Laser ontharing van de baard maakt een einde aan de geïrriteerde huid, roodheid, jeuk en bultjes. Het zorgt voor definitief ontharen van de baard.

Baardlijn vormen of baard definitief ontharen

Als je een zware baardgroei hebt en je wilt definitief van je baardgroei af zijn, dan is een laser behandeling van de baard de oplossing.

Echter kan er ook gekozen worden om niet de gehele baard definitief te ontharen met de laser, maar om vorm te gegeven aan de baard. De laser voor ontharen kan gebruikt worden voor een strakke baardlijn, waarbij je nooit meer hoeft te scheren. Zo kiezen sommige mannen ervoor om hun strakke baardlijn en baard te vormen door hun baardhaar in bepaalde gebieden te verwijderen. Waar er niet met de laser wordt behandeld, kan de baard wel groeien. Zo kan de laser voor definitief ontharen bij Sara Beauty Clinic jou helpen met de baard die jij wilt. Zoals je baard laten groeien in een sik.

Laser ontharen is niet alleen voor de rug of borst

Veel mannen gebruiken laser ontharing voor ongewenste rug- of schouderhaar. Anderen willen hun borsthaar verwijderen, maar steeds meer mannen willen ook hun gezichtshaar laten laseren.

Ben jij ook geïnteresseerd in het weggooien van de ochtendscheerbeurt? Neem dan contact op met Sara Beauty Clinic en laten we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.