verkleurde tanden

Waarom verkleuren tanden nou eigenlijk en waarom is tanden bleken dé oplossing voor stralende witte tanden?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het krijgen van verkleurde tanden. Er zijn externe en interne factoren. In deze blog vertellen wij jou kort wat het verschil is tussen interne en externe oorzaken van verkleurde tanden en waarom tanden bleken bij Sara Beauty Clinic de beste oplossing is.

Interne oorzaken van verkleurde tanden houden in dat de verkleuringen optreden vanuit jouw lichaam zelf. De oorzaak van jouw verkleurde tanden kunnen zijn ontstaan door bijvoorbeeld erfelijkheid of een aandoening van bijvoorbeeld je alvleesklier.

Externe oorzaken van verkleurde tanden zijn door invloeden van buitenaf. Het ‘externe milieu’. Vooral aan de oppervlakte van de tanden en kiezen vinden er verkleuringen plaats. Dit kan goed behandeld worden met het tanden bleken. Bij externe factoren die zorgen voor verkleurde tanden, kun je denken aan roken of bepaalde voedingsmiddelen. Zoals ijs, sap, rode wijn en nog veel meer.

Zoals je kunt lezen, komt iedereen al vanaf haar of zijn geboorte in aanmerking met externe factoren die zorgen voor verkleurde tanden. De één wat meer dan de ander. Tanden bleken is de oplossing om van deze verkleurde tanden af te komen en te genieten van stralende witte tanden. Het peroxidevrije tanden bleken zorgt er namelijk voor dat al de aanslag op jouw tanden verdwijnen!