kinhaar laser

Je wordt wakker en neemt ’s ochtends die eerste blik in de spiegel. Je ziet een donker haar op je kin. Het lijk ’s nachts te zijn gegroeid, zoals een bonenstaak in het gezicht. In tegenstelling tot mannen, zijn vrouwen niet gewend een dikke zwarte haar op de kin te zien.

Aangezien we vele ervaringen hebben met het inzetten van lasers voor ongewenste haargroei, willen we deze verdwaalde kinharen aanpakken in deze Sara Beauty Clinic laserontharing blog.

Het lijkt alsof de haren van je kin in feite ‘s nachts ontkiemen. Je ging met een heldere kin naar bed en werd wakker met een zwarte, ongewenste haar dat naar buiten stak. Als je de neiging hebt om gezichtshaar te laten groeien, kun je je ouders daarvoor bedanken. Als bij de vrouwen binnen jouw familie ongewenste gezichtshaar groeit, zal dat bij jou waarschijnlijk ook het geval zijn. Door gebruik te maken van laserontharing is het mogelijk om je kin haar niet meer elke dag te hoeven plukken. Laserontharing van je ongewenste gezichtshaar zal je haar definitief verwijderen.

Als er een verdwaalde kin haar rondhangt op jouw gezicht dan geven we het bij Sara Beauty Clinic graag een beetje laserenergie om het kin haar definitief te verdwijnen.

Plan een consult!

Ben je klaar om definitief afscheid te nemen van ongewenste haargroei op het gezicht? Neem dan contact op met de experts van laser ontharen bij Sara Beauty Clinic via het contactformulier.