de top vijf redenen waarom u uw tanden moet bleken

Wist je dat 96% van de mensen wenste dat ze wittere tanden hadden! Dit is niet verwonderlijk aangezien 54% van de mensen zei dat ze de glimlach van een persoon het eerst opmerken wanneer ze iemand voor het eerst ontmoeten. Bovendien zei 33% van de mensen dat verkleurde tanden het uiterlijk van een persoon overschaduwen. Lees hier meer over tanden bleken bij Sara Beauty Clinic

Hier zijn onze vijf belangrijkste redenen waarom u uw tanden zou moeten bleken.

1. Tanden bleken zorgt voor een jeugdige uitstraling

Mensen die een cosmetische behandeling overwegen om er jonger uit te zien, zouden tanden bleken als hun eerste behandeling moeten overwegen. Naarmate we ouder worden, verkleuren tanden van nature, en volgens de American Dental Association kunnen verkleurde tanden iemands uiterlijk tot wel tien jaar verouderen! Tanden bleken is de nieuwe huidverzorging. Het heeft geen zin om een ​​frisse huid te hebben om alleen te glimlachen met die gelige tanden. Zorg ervoor dat u uw tanden bleekt wanneer u streeft naar een jonger uiterlijk.

2. Tanden bleken verbetert uw zelfvertrouwen

Heb je ooit naar een foto van jezelf gekeken en opgemerkt dat je tanden niet zo helder en wit zijn als je dacht dat ze waren? Vergroot uw zelfvertrouwen, vooral in sociale situaties, door uw tanden witter te maken. Je zult je niet langer in verlegenheid brengen om foto’s te delen met je nieuwe stralende glimlach! Tanden bleken bij Sara Beauty Clinic kan uw glimlach verjongen en u een hernieuwde boost van zelfvertrouwen geven.

3. Tanden bleken helpt u een partner aan te trekken

De wetenschap heeft bewezen dat mensen zich onbewust aangetrokken voelen tot potentiële partners die de kenmerken van jeugd en gezondheid dragen. Tanden zijn het menselijke equivalent van de staart van een pauw als het gaat om het aantrekken van een partner. Mooie, heldere witte tanden worden gezien als een teken van een goede gezondheid en goede genetica, en mensen voelen zich aangetrokken tot dergelijke eigenschappen. Bleek uw tanden, verbeter uw glimlach, vergroot uw kansen om een ​​partner aan te trekken.

4. Tanden bleken zorgt voor een betere mondhygiëne

Mensen die investeren in een wittere glimlach, hebben ook de meeste kans op een betere mondgezondheid, aangezien ze goed op hun tanden letten, regelmatig poetsen, dagelijks flossen en regelmatig hun tandarts bezoeken. Daarom is het van belang om je tanden te bleken.

5. Tanden bleken zorgt voor positieve jobvooruitzichten

De eerste indruk is alles, vooral bij het bijwonen van een sollicitatiegesprek. Een stralend witte glimlach zal je zelfvertrouwen vergroten en helpen om een ​​uitstekende eerste indruk te creëren wanneer je voor dat sollicitatiegesprek gaat. Kom daarom je tanden bleken bij Sara Beauty Clinic.