bikinilijn laseren

Je bikinilijn laseren voor de zomer

Hoewel je je deze winter misschien afvraagt ​​of de zomer ooit zal aankomen, zijn we er vrij zeker van dat het aankomt. Heb jij je bikinilijn laten laseren? Is jouw bikinilijn klaar voor het nieuwe seizoen?

Een bezoek aan Sara Beauty Clinic zal ervoor zorgen dat jouw schaamstreek helemaal glad is. Wij zullen jouw bikinilijn laseren.

Bikini haar is vervelend

Omgaan met ongewenst haar op je bikinilijn is vervelend en zinloos. Als je je bikinilijn scheert, pas dan op voor die hobbels door scheerbrand. Als je je bikinilijn epileert, ben je veel tijd kwijt. En je bikinilijn waxen is vergelijkbaar met een middeleeuwse marteling bij je schaamstreek.

Of je kunt je bikini haar gewoon laten en hopen dat alles onder je ondergoed blijft.

Welke methode u ook kiest om het ongewenste haar te verwijderen, het is slechts tijdelijk. Over een paar dagen doe je het opnieuw … of minder!

Bij Sara Beauty Clinic kunt u uw bikinilijn laseren. Wij bieden verschillende bikini laser ontharing stijlen aan. Het beste van alles is dat elk een permanente oplossing is. Je bikinilijn laseren bij Sara Beauty Clinic zorgt ervoor dat jij definitief van je ongewenste haar af bent. Bedenk welke stijl je wilt en bel ons dan voor definitieve ontharing. Laserontharing is onze specialisme.

Bikinilijn laseren klein

De bikinilijn klein vermindert definitief het haar dat recht op en mogelijk buiten het been van een badpak of slipje zit. Deze basisoptie kan perfect voor u zijn als u nieuw bent bij laserontharing of als je nog een tiener bent. 

Volledige bikinilaser/ Bikinilijn laseren groot

Dit is onze populairste bikini behandeling. Het wordt ook wel Braziliaanse bikini laser genoemd. Die naam is afgeleid van het voorkomen van strings op de stranden van Brazilië.  Een bikinilijn groot behandelt het gebied binnen de zwembroek- of pantylijnen. Een volledige ontharing van de bikinilijn zorgt voor definitieve vermindering van haar van voor naar achter. Haar in het bovenste gebied kan ook worden behandeld en kan zo laag gaan als je wilt, tot aan de schaamlippen.

Plan een consult

Ben jij klaar voor het bikiniseizoen? Bij Sara Beauty Clinic, zullen onze “bikini” opties voor laser ontharen je daar brengen. Neem vandaag nog contact op om uw afspraak te maken en breng een zomer door zonder u zorgen te maken over haar bij uw schaamstreek!