ongewenste haar

Ongewenste haar is vervelend. Als je een ouder bent van een tiener of een student, heb je misschien anekdotisch bewijs gevonden dat deze nieuwe generatie andere meningen heeft over lichaamshaar dan eerdere generaties. Uit een recent onderzoek naar laser ontharing in de Verenigde Staten bleek dat van de 1000 ondervraagde vrouwen de helft toegaf dat ze een laser ontharing behandeling willen ondergaan. 

Welke gebieden zijn het meest zorgwekkend?

Dus waar op het lichaam zijn al deze jonge vrouwen het meest bezorgd over? Waar op hun lichaam hebben ze ongewenste haar? Welke lichaamsdelen willen ze behandelen met laser? De lichaamsdelen die ze willen behandelen met laser zijn: Ongewenste haar bij de  Bikinilijn 72%; ongewenste haar bij de Oksels 58%; ongewenste haar bij de Benen 52%.

Eén van de grootste genoemde problemen bij het ontharen van dit ongewenste haar was het scheren. Van deze verwijderingsmethode zei 56% van de ondervraagde vrouwen dat het scheren van ongewenste haargroei tijdrovend was, terwijl 44% zei dat het huid ging irriteren door het scheren, en 72% haatte het feit dat het haar zo snel terug groeide na het scheren.

Wat zou je opgeven om geen ongewenste haar te hebben?

Van de 1.000 vrouwen in het ontharingsonderzoek zei bijna de helft dat ze een maand lang koffie (48%) zouden opgeven als dit betekende dat ze een jaar lang haarvrij konden zijn. Een deal met de duivel van Starbucks, hè? Wat zouden ze nog meer opgeven om een ​​jaar lang haarvrij te zijn? Netflix 44%; Seks 39%; Sociale media 38%.

Een rode draad door de 1000 vrouwen, ongeacht hun etniciteit, was deze: volledig haarvrij zijn – met uitzondering van hoofdhaar, wenkbrauwen en wimpers – was bijna universeel de meest gewenste en mogelijk sociaal aanvaardbare look.Het klinkt alsof al deze 1000 vrouwen de specialisten voor laserontharing bij Sara Beauty Clinic moeten bellen. Wij zijn namelijk toonaangevende specialisten op het gebied van laserontharing met de de nieuwste laser in onze kliniek. Neem contact op met Sara Beauty Clinic voor een gratis intakegesprek laser ontharen.