lichaamsvet

Overmatig lichaamsvet is niet alleen een kwestie van er minder mooi uitzien of nieuwe kleren moeten kopen. Er zijn legitieme gezondheidsproblemen die verband houden met deze aandoening, waaronder een verhoogd risico en het begin van:

Type 2 diabetes

Hoge bloeddruk

Beroerte

Hartziekte

Bepaalde kankers

Overmatig vet rond de buik verhoogt dus het risico op het ontwikkelen van de bovengenoemde aandoeningen die levensbedreigend kunnen worden.

Ziekten die verband houden met overmatig lichaamsvet, verergeren naarmate de hoeveelheid lichaamsvet toeneemt. Als u redelijke, gezonde maatregelen neemt om overtollig lichaamsvet te verminderen en onder controle te houden, is er goed nieuws. Als je dat doel hebt bereikt, keert het lichaam terug naar normaal gezond functioneren en neemt het risico op het ontwikkelen van bovengenoemde ziekten af.

Er zijn veilige methoden om overtollig vet te verminderen en veilige en gezonde methoden om een ​​gezond vetniveau te behouden.

Wil jij gaan sporten en heb je hierbij hulp nodig? Dan heb je vast al van de Emsculpt behandeling gehoord. Een emsculpt behandeling is een niet invasieve manier om jouw spieren te trainen en ervoor te zorgen dat jij sterkere spieren krijgt en vet verliest! Als je overmatig lichaamsvet hebt, dan zal de emsculpt geen zichtbare resultaten geven.

Bij Sara Beauty Clinic bieden we niet de emsculpt behandeling aan, maar onze eigen bodyshaping behandeling. Hiervoor gelden dezelfde regels als de emsculpt behandeling. Ben jij al bezig om je overmatige lichaamsvet te verliezen en kun je hier goed hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een behandeling met onze eigen bodyshaping apparaat.

 

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine!