definitief ontharen


Definitief ontharen

De beste methode voor definitief ontharen is door middel van laser ontharen. Definitief ontharen met behulp van een laser zorgt ervoor dat jouw ongewenste haren voor 85 tot 90% definitief verwijderd zijn. Definitieve ontharing met behulp van de laser zorgt ervoor dat je niet meer elke dag zorgen hoeft te maken of je wel geschoren hebt. Laser ontharen is niet alleen de beste methode voor definitieve, maar ook bijna de enige methode voor definitieve ontharing.

De beste methode voor definitief ontharen

Hoe werkt de laser voor definitief ontharen precies? Tijdens een behandeling definitief ontharen, wordt er met een laser over je ongewenste haren heen gegaan. De laserenergie wordt opgenomen door je haarwortels. In je haarwortel wordt de laserstraal omgezet in een ander soort energie; namelijk warmte. De warmte die vrijkomt bij je haarwortel en haarzakje zorgt ervoor dat deze afsterven. Als jouw haren eenmaal afgestorven zijn, zullen deze heel moeilijk terugkomen. Zo is de laser de beste methode voor definitieve ontharing. Uiteraard kan het zijn dat onder invloed van hormoonverandering jouw haren terug groeien. Het is daarom verstandig om een keer per jaar een herhaalbehandeling voor definitieve ontharing te nemen.

Meerdere behandelingen

Voor definitieve ontharing met behulp van een laser zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Maar waarom is dat? De reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor definitieve ontharing, is omdat de laser alleen effectief is als jouw haren zich in de groeifase bevinden. Groeifase? Ja, groeifase. Mensenharen kunnen zich in drie verschillende fases bevinden. De groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Alleen tijdens de groeifase is jouw haar goed verankerd in jouw haarzakje. En daarom is alleen dan jouw ongewenste haar definitief verwijderbaar.

Heb jij interesse gekregen om jouw ongewenste haargroei definitief te verwijderen? Of heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van definitieve ontharing bij Sara Beauty Clinic.