haar laseren

Haar Laseren

Als het gaat over haar laseren, duiken er veel vragen op. Wat is de prijs voor haar laseren? Kun je je hoofdhaar laseren? Wat zijn de ervaringen? Komen de haren terug na laseren? Dit zijn allemaal vragen waar we op terug zullen komen in deze blog.

Prijs

Wellicht denk je dat de prijs om je haar te laseren duur is, maar in tegendeel, het is juist heel goedkoop. Door je haren te laseren, zul je nooit meer last hebben van jouw ongewenste haargroei. Je hoeft het niet meer te scheren of te waxen. Bovendien bespaart het jou niet alleen geld op de lange termijn, maar ook tijd! Je hoeft niet meer urenlang te scheren onder de douche. Hierdoor is de prijs zeker waard om je ongewenste haar te laseren.

Hoofdhaar laseren

Hoofdhaar laseren? Is dat mogelijk? Het is zeker mogelijk om je hoofdhaar te laseren, maar wat wij vaker bij Sara Beauty Clinic doen is het gezichtshaar behandelen. Onze klanten hebben tot nu toe alleen maar positieve ervaringen na het laseren van gezichtshaar. Heb jij ook last van die zwarte kinharen? Bakkebaarden? Of snorharen? Door je haar te laseren, hoef je daar nooit meer naar om te kijken. Kom het gezichtshaar laseren, zelf ervaren.

Laser Ontharen bij Sara Beauty Clinic

Wil jij je haren laseren? Of wil jij nog meer informatie over laser ontharen? Wil jij de ervaringen lezen? Kom dan voor een vrijblijvend intakegesprek bij Sara Beauty Clinic in Rotterdam of Veen, Gemeente Altena.