permanent ontharen

Er zijn verschillende methoden bekend voor ontharen. Voor permanent ontharen is er een de allerbeste; namelijk laser ontharen. Laser ontharen is een voorbeeld van permanente ontharing. Laser ontharen zorgt door middel van een laserstraal ervoor dat jij geen last meer hebt van ongewenste haargroei. Doorgaans heb je meerdere behandelingen nodig om voor 85-90% haarvrij te zijn. Waarom dit is, leggen we je graag uit tijdens een gratis intakegesprek.

Ontharen is er niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. De kosten voor mannen verschillen van die van vrouwen.

Permanent ontharen mannen

Zoals net al gezegd, is er ook permanent ontharen voor mannen. Ongewenste haar op de borst of op de rug kan heel vervelend zijn, vooral wanneer je als man zijnde je shirt uittrekt. Hoe fijn is het om maar een beetje mannelijke haar te hebben? Ook is het mogelijk om een strakke baardlijn te creëren bij Sara Beauty Clinic, door je baardlijn te laseren. Doordat je je baardlijn lasert, zal je het niet meer te hoeven scheren en heb je elke dag een strakke baardlijn.

Permanent ontharen kosten

Sara Beauty Clinic krijgt vaak de vraag wat de kosten zijn. De kosten voor permanent zijn verschillend per lichaamsdeel. Je kan er ook voor kiezen om verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd te laseren. Bij Sara Beauty Clinic kunnen wij pakketten voor je samenstellen, zodat je altijd de beste prijs betaalt. De kosten bij Sara Beauty Clinic hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Sara Beauty Clinic

Heb jij interesse gekregen in permanent ontharen bij Sara Beauty Clinic? Of wil je eerst iets meer te weten komen? Bij Sara Beauty Clinic zullen we tijdens een gratis intakegesprek alles uitleggen. Neem contact op met één van onze specialisten bij Sara Beauty Clinic.