wie mooi wil zijn

Laten we eerlijk zijn – wij dames willen allemaal een geweldige kont. Het is momenteel een trend als je kont er goed uitziet. Je voelt je geweldig, sterk en sexy, en wie wil dat niet. Als wij vrouwen vragen wat ze fysiek in de sportschool willen bereiken, zal 99% van hen ook zeggen dat ze een grotere kont willen, of een mooiere en strakker kontje. Een grotere kant kun je krijgen door je kont spieren te trainen. Wie mooi wil zijn, moet niet alleen maar trainen, maar ook denken aan haar of zijn eetpatroon. Ook als je alle regels volgt om mooiere billen te krijgen, kan het zo zijn dat het niet lukt.

Sport jij genoeg en eet je gezond en gevarieerd, maar krijg jij niet een grotere kont? Dan hebben we bij Sara Beauty Clinic de oplossing voor degenen die mooi willen zijn. Niet een emsculpt behandeling, maar onze eigen bodyshaping apparaat! De EMsculpt apparaat, is de apparaat voor bodyshaping en zorgt met behulp van elektromagnetische straling ervoor dat jouw spieren worden getraind. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan 20.000 squats! Geweldig! Dit is een resultaat wat je nooit in de sportschool zou kunnen bereiken, ook niet met een personal trainer. Doordat de EMsculpt apparaat heel lokaal werkt, kunnen we heel precies jouw kont trainen. 4 behandelingen binnen 2 weken zorgen ervoor dat jouw spieren krachtiger zijn tijdens de sportschool, en dat jij weer verder kunt om een mooie ronde kont te krijgen. Dit geldt hetzelfde voor onze eigen bodyshaping apparaat.

Wie mooi wil zijn, komt naar Sara Beauty Clinic voor een behandeling met niet emsculpt apparaat, maar onze eigen bodyshaping apparaat! Heb jij nog vragen, of wil je meteen je afspraak inplannen? Neem dan contact op met de specialisten van Sara Beauty Clinic.

 

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine!