ontharen laser

Ontharen met de laser is een van de nieuwste en beste benaderingen om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Ontharen met de laser levert langdurige en probleemloze resultaten op. De vele andere opties, als het gaat om het weghalen van ongewenste haar, zoals harsen, draadsnijden en epileren leveren geen langdurige effecten op. Haarvermindering met de laser is een veelbelovende techniek die ongewenst haar verwijdert en zorgt voor een haarvrije, gladde huid. Daarom is het ook essentieel om meer te weten over de dingen die u moet overwegen om ervoor te zorgen dat de laserbehandeling de beste en veiligste resultaten biedt. 

Lasers voor definitieve ontharing beschadigen de wortel van het haar. Als de wortel het laserlicht absorbeert, wordt het omgezet in warmte-energie. Het haarzakje wordt hierdoor vernietigd. Het haar stopt met groeien. Onze specialist controleert ook de medische geschiedenis van de klant om er zeker van te zijn dat er geen contra-indicaties zijn bij de laserbehandeling. De beste laserontharing in Nederland wordt verzorgd door Sara Beauty Clinic. Wij maken gebruik van de nieuwste laser om ongewenste lichaamshaar permanent te verwijderen. Wij maken gebruik van alledrie de golflengtes voor ontharen. Ontharen met onze laser is geschikt voor ieder huid en haartype.

Voordat u begint aan ontharen met de laser, zijn er een paar dingen die iedereen moet weten.

Dingen die u moet doen vóór ontharen met de laser:

 • Jezelf scheren voor de behandeling. Dit helpt het laserlicht om het donkere pigment in de haarzakjes te richten en vermindert het risico op zonnebrand.
 • Bescherm de huid vóór de laserbehandeling ongeveer 2-3 weken tegen directe blootstelling aan de zon.
 • Breng 1-2 weken voor de laserbehandeling geen enkel bruiningsproduct op de huid aan.
 • Vermijd chemische peelings en andere laserbehandelingen tussen de laserbehandelingen.
 • Stop met harsen, epileren gedurende 4 weken voorafgaand aan de laserbehandeling.
 • Voer geen fysieke activiteiten uit die de lichaamstemperatuur verhogen, 2 uur voorafgaand aan de laserbehandeling.
 • Als iemand botoxinjecties en een fillerbehandeling heeft ondergaan, moet hij minstens 2-3 weken wachten voor ontharen met de laser. 

Sara Beauty Clinic is de beste laserontharingskliniek in nederland. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde laser ontharingsapparaat. De beste resultaten voor definitief ontharen met de laser krijg je bij Sara Beauty Clinic. Daarnaast hanteren wij de beste prijzen voor laserontharing. De prijzen voor laserontharing zijn afhankelijk van het te behandelen gebied.

Tijdens de laserbehandeling:

Het te behandelen gebied wordt voorafgaand aan de laserbehandeling volledig schoongemaakt en geschoren. De specialist bepaalt het type laser frequentie. Dit is afhankelijk van de huid, het doelgebied en het haartype van de klant. Een verkoelend gel wordt op het huid aangebracht. Vervolgens zal er met de laser over het huid heen worden gegaan. De patiënt zal een klein ongemak voelen. Om dit te beheersen wordt de laserkop koud.

De klant moet ook een veiligheidsbril dragen om de ogen tegen laserschade te beschermen.

Zorg na de laserbehandeling:

 • Na de laserbehandeling kan de klant gedurende ongeveer 1 dag roodheid, bultjes en zwelling in het behandelde gebied ervaren.
 • 6-14 dagen na de laserbehandeling kan het haar uit te vallen en loslaten van de huid.
 • Na een enkele laser ontharing behandeling zie je een vermindering in haargroei. Meerdere laserontharing behandelingen worden aanbevolen om de beste resultaten te bereiken.
 • Stel het behandelde gebied gedurende 7 dagen na de laserbehandeling niet bloot aan de zon. 
 • Breng zonnebrandcrème aan om de huid te beschermen tegen schade door de zon.
 • Exfolieer het behandelde gebied om het risico op ingegroeide haren te minimaliseren.

Men moet ook realistische verwachtingen hebben van de laserbehandeling. Met een laserbehandeling voor ontharen kan men haarvermindering op lange termijn krijgen. Het is echter ook belangrijk om in gedachten te houden dat geen enkele laser 100% ontharing claimt. Bij veranderingen in het lichaam zullen sommige haren er altijd naar streven om terug te groeien. Ongewenste haar groeit terug door hormonale veranderingen en andere biologische factoren, en dat verschilt van persoon tot persoon.

Bezoek Sara Beauty Clinic voor meer informatie over laserontharing van het hele lichaam in Nederland.