gladde huid

Een gladde huid als geschenk. Nu we hersteld zijn van BackFriday, is het tijd om uit te kijken naar de komende feestdagen en de bijbehorende feestjes en het geven van geschenken. Mensen hebben moeite om een ​​kerstcadeau te bedenken waarvan ze weten dat de ontvanger het echt leuk zal vinden. Genoeg met de snuisterijen en badkralen; geef een geschenk waar iemand elke dag plezier mee heeft. Geef een gladde huid behandeling weg!

Geef je beste vrienden het volgende geschenk; laserontharing bij Sara Beauty Clinic Laser Ontharing. Dat zou een gewaardeerd en nieuw cadeau zijn!

Gladde huid bij Sara Beauty Clinic

U weet misschien wel of niet hoe laserontharen werkt. Wanneer onze patiënten ons bezoeken bij Sara Beauty Clinic Laser Ontharing, zetten we onze nieuwste laser voor laser ontharen aan het werk om hun haar permanent te verwijderen. Onze nieuwste laser geeft ons de flexibiliteit om haar van alle huidtinten en -types te verwijderen.

Dit is hoe laser ontharen werkt.

We beslissen eerst wat uw huid en haartype is. We hebben de lasergolflengte aangepast aan de kleur van het ongewenste haar. Vervolgens richten we korte pulsen laserlichtenergie op dat ongewenste haar. De melanine in de haarschacht geeft je haar zijn kleur en absorbeert de laserlichtenergie. Dit wordt onmiddellijk omgezet in warmte en deze warmte gaat via de haarschacht naar het haarzakje. De hitte beschadigt of vernietigt het haarzakje, waardoor het in de toekomst niet meer kan groeien.

Veel haren. Drie groeifasen.

Klinkt eenvoudig genoeg, toch? Nou, er zijn meerdere laserontharing behandelingen nodig om 85 tot 90 procent van je ongewenste haar te verwijderen. Waarom? Mensen hebben ongeveer vijf miljoen haren op het lichaam en elk haar fietst constant door de haargroeicyclus. De haargroeicyclus bestaat uit de groei-, overgangs- en rustfasen. Helaas is laserenergie alleen effectief bij het beschadigen van de haarzakjes als de haren nog actief in de haarzakjes zijn verankerd. Dit gebeurt tijdens de groeifase. Tijdens de overgangs- en rustfasen zal de laser niet effectief zijn.

Bottom line? Patiënten hebben gewoonlijk ongeveer acht laser ontharingsbehandelingen nodig om zoveel permanente haarvermindering te bereiken als dat ze willen. Daarom is het handig als je meedoet en een of meer van deze sessies als het meest doordachte cadeau OOIT geeft!

Het cadeau kan natuurlijk ook altijd voor jou zijn!

Hoe dan ook, neem contact op met de specialist van laser ontharing, Sara Beauty Clinic, en vraag naar onze opties voor het schenken van permanente ontharing aan jouw vriend(in).