buikspieren

Je zou kunnen denken dat je je hart moet openbreken en een streng dieet moet volgen als je wilt dat je buikspieren uit hun schuilplaats komen. Is dat echt hoe het werkt? Los van het feit dat de emsculpt behandeling jou kan helpen om buikspieren te krijgen. Zijn er nog een aantal punten die je moet vermijden.

Laten we één ding duidelijk maken: iedereen heeft buikspieren, maar het is de laag vet rond je buik waardoor ze niet gezien kunnen worden.

Als je je afvraagt ​​hoe je thuis buikspieren kunt krijgen, en nog belangrijker, hoe je ze het hele jaar door zichtbaar kunt houden. Bekijk dan deze 5 dingen die je absoluut moet vermijden en wat je in plaats daarvan kunt doen! Wil je meteen meer te weten komen over de emsculpt behandeling voor bodyshaping, klik dan hier.

KRIJG  EN BEWAAR ZE: 5 DINGEN DIE JE NOOIT MOET DOEN ALS JE HET HELE JAAR DOOR BUIKSPIEREN WILT

1. ELKE DAG BUIKSPIEREN TRAINEN

Net als elke andere spier, hebben je buikspieren ook rust nodig. Train daarom niet elke dag. Heb je te weinig tijd dan kun je ook kiezen voor een emsculpt behandeling.

2. JE DIEET VOLLEDIG VERGETEN

Het is 100% waar: buikspieren worden in de keuken gemaakt. Je moet je bewust zijn van wat je eet. Zelfs als je 3-5 keer per week traint, zullen vreselijke eetgewoonten het onmogelijk maken om buikspieren te krijgen. Als u geen lichaamsvet kunt verliezen, kan dit komen doordat u te veel eet.

3. DEZELFDE TRAININGSROUTINE LANGER DAN 4-6 WEKEN DOEN

Onze lichamen zijn echt slim en kunnen zich goed aanpassen. Als je je realiseert dat je al maanden aan dezelfde trainingsroutine doet, moet je het door elkaar halen!

4. ALCOHOL REGELMATIG DRINKEN

Voor sommige mensen is overmatige calorieën uit alcohol niet echt het grootste probleem. Het zijn de voedselkeuzes die worden gemaakt na een avondje stappen: vette hamburgers, tacotruck, hotdogkraam of een grote zak chips. Klinkt bekend? U krijgt dus niet alleen meer vloeibare calorieën dan u nodig heeft, maar uiteindelijk ook te veel eten

5. ALTIJD STRESS (om je buikspieren bijvoorbeeld) HEBBEN

Het is één ding om hier en daar een stressvolle dag te hebben, maar wanneer stressvolle dagen een terugkerend iets zijn dat leidt tot een stressvol leven, kan dit een grote reden zijn waarom je je buikspieren niet kunt zien. Studies hebben aangetoond dat chronische stress geassocieerd is met hogere niveaus van obesitas.

DUS, HOE KUNT U THUIS BUIKSPIEREN KRIJGEN?

Buikspieren kunnen thuis worden gemaakt, maar verwacht geen magische kogel! Bekijk uw workout- en voedingsgewoonten nog eens. Vermijd de 5 grootste fouten die hierboven zijn opgesomd en zorg ervoor dat u intervaltraining in uw trainingsschema opneemt. Dit versnelt uw resultaten en helpt u uw buikspieren het hele jaar door te behouden. Een goede aanvulling voor het krijgen van buikspieren is het krijgen van een emsculpt behandeling. Emsculpt is een apparaat dat door middel van elektromagnetische straling zorgt dat uw buikspieren worden getraind. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan 20.000 sit-ups. Zulke geweldige resultaten zou je zelf nooit in de sportschool kunnen behalen en daarom is de emsculpt zo een goede aanvulling.

Wij maken niet gebruik van de emsculpt, maar onze eigen bodyshaping apparaat. Deze werkt hetzelfde, maar kunnen wij goedkoper aanbieden dan de emsculpt! Neem dan contact op met de specialisten van Sara Beauty Clinic

 

* Sara Beauty Clinic gebruikt niet de Emsculpt machine van BTL. Wij maken gebruik van onze eigen bodyshaping machine!