natuurlijk tanden bleken

Bij Sara Beauty Clinic doen we aan tanden bleken met alleen natuurlijke producten. Wij maken niet gebruik van waterstofperoxide. Hierdoor is het tanden bleken bij ons in Rotterdam en Altena niet schadelijk. Je tanden zullen na het bleken niet beschadigd raken, alleen maar witter! Doordat wij geen waterstofperoxide gebruiken, maar alleen met natuurlijke middelen tanden bleken, zal het gele aanslag van je tanden verwijderd worden. Het bleekmiddel dringt niet door tot je tandwortel en is hierdoor absoluut niet schadelijk voor je tanden. Uiteraard zijn er meerdere sessies noodzakelijk als jij nog nooit je tanden hebt laten bleken, maar wel super witte tanden wilt hebben. Je kunt zoveel sessies ondergaan totdat jij tevreden bent! Doorgaans nemen onze klanten 2x de VIP behandeling voor hun tanden. Hierdoor krijgen ze weer een mooie, witte, stralende glimlach terug.

Tanden bleken is tegenwoordig mode. Iedereen loopt rond met een stralende glimlach. Naast het feit dat iemand witte tanden heeft, is het heel erg van belang om te weten hoe de tanden zijn gebleekt. Veel tandartsen gebruiken een hoge percentage waterstofperoxide in hun bleekmiddel. Dit is niet alleen slecht voor je tanden, maar ook voor je algehele gezondheid.

Tanden bleken bij Sara Beauty Clinic

Wil jij meer weten over tanden bleken? Zit jij nog met vragen over tanden bleken? Of wil jij vandaag al witte tanden, omdat je binnenkort een leuke gelegenheid hebt? Neem dan contact op met de specialisten van Sara Beauty Clinic!