bikinilijn

Een mooie bikinilijn in de zomer. Terwijl weer een lange winter in Nederland afneemt, keren onze gedachten zich af naar een weekje Ibiza of Santorini.

Is jouw bikinilijn klaar voor de zomer?

Tijd om ons te zien bij Sara Beauty Clinic Laser Ontharing voor een bikini tune-up.

Verschillende behandelingen voor verschillende vrouwen

Bij Sara Beauty Clinic ben je op de juiste bestemming voor laserontharing in Nederland. In onze kliniek hebben de beste laser voor laser ontharen om ongewenste haren van onze klanten te verwijderen. De beste laser? Ja, bij Sara Beauty Clinic kunnen wij ieder huid en haartype behandelen.

OK, dus hoe kan Sara Beauty Clinic jou helpen om je voor te bereiden op lange dagen aan de kust? Hier zijn enkele verschillende opties om je klaar te maken om dat nieuwe badpak aan te trekken en je wanten tot november in de opslagbak te gooien!

Bikinilijn klein laser

De bikinilijn klein vermindert definitief het haar dat recht op en mogelijk buiten het been van een badpak of slipje zit. Deze basisoptie kan perfect voor u zijn als u nieuw bent bij laserontharing of als je nog een tiener bent. 

Volledige bikini laser

Dit is onze populairste bikini behandeling. Het wordt ook wel Braziliaanse bikini laser genoemd. Die naam is afgeleid van het voorkomen van strings op de stranden van BraziliĆ«.  Een bikinilijn groot behandelt het gebied binnen de zwembroek- of pantylijnen. Een volledige ontharing van de bikinilijn zorgt voor definitieve vermindering van haar van voor naar achter. Haar in het bovenste gebied kan ook worden behandeld en kan zo laag gaan als je wilt, tot aan de schaamlippen.

December is een goed moment om te beginnen met het weglaseren van dat ongewenste haar. Wil jij ook haarvrij zijn als je je bikini aantrekt? Neem contact op met Sara Beauty Clinic voor jouw eerste behandeling.