haarvrij

Je hebt vast al van laserontharen gehoord. Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing van je ongewenste haargroei. Denk bijvoorbeeld aan haar onder je oksels of haar bij je bikinilijn. Ongewenste haar kan niet alleen lelijk zijn, maar ook heel vervelend. Je kan ingegroeide haren ontwikkelen, of ontstekingen. Door haarvrij te zijn, kun je geen ontstekingen en ingegroeide haren ontwikkelen. Je bent immers haarvrij. Is het wel mogelijk om 100% haarvrij te zijn?

Realistisch vertellen we patiënten dat het naderen van 90 procent haarvermindering is wat ze kunnen verwachten bij een laser ontharing behandeling. Als je steeds meer laser ontharing behandeling blijft ondergaan, kun je dat aantal misschien steeds dichter bij 100% haarvrij brengen. Het is belangrijk om te weten dat laser ontharen werkt op de haren die zich in de groeifase bevinden. Daarnaast moeten de haarzakjes volledig worden vernietigd, niet gedeeltelijk. Als de haarzakjes gedeeltelijk worden vernietigd, kunnen de haarzakjes herstellen en weer gaan groeien. Bovendien kan de haargroei worden beïnvloed door hormonen en bepaalde medicijnen die u kunt gebruiken.

Er is geen andere laserontharingsdeskundige zoals Sara Beauty Clinic. Laten we onze nieuwste laser aan het werk zetten op uw ongewenste haar. Neem contact met ons op voor een gratis consult.