laserontharing mannen

Laserontharing bij mannen kende men vroeger niet. Er was eens een tijd dat het sexy was voor een man om extreem behaard te zijn en heel veel haar te hebben. Hoe meer haar, hoe mannelijker de manier van denken was. Er was eens een tijd dat mannelijkheid en lichaamshaar hand in hand gingen. Voor vrouwen is laser ontharen al veel langer een bekende behandeling. Maar die dagen zijn voorbij. Tegenwoordig kiezen mannen er steeds vaker voor om minder lichaamshaar te hebben en proberen ze het ongewenste haar te verwijderen. De meeste mannen kiezen voor een laserontharing behandeling.

Dat geldt vooral voor het ongewenste haar aan de achterkant van het lichaam. Sommige jongens hebben vachtzakken rond de schouderbladen en onderaan de rug. Anderen hebben ongewenste haar op andere gebieden. En anderen hebben helaas overal lichaamshaar. Dit kan vervelend zijn, vooral tijdens de zomermaanden. Hoe fijn is het om een gladde borst te hebben. Waarbij je de aandacht trekt met je spieren in plaats van je borsthaar? Ja dat dacht ik ook.. een droom om waar te zijn!

Tegenwoordig zijn mannen er helemaal klaar mee met dat enorm veel haar op hun schouders of de achterkant van hun armen. Veel mannen willen zelfs geen borsthaar meer. En dat is heel begrijpelijk. Mannen willen ook dat hun ongewenste haar definitief verwijderd wordt door laserontharing en dat is volkomen logisch! Wie wilt zich nog elke dag scheren? En wie heeft daar ├╝berhaupt tijd voor? Daarom hebben wij voor jou de oplossing; laserontharing voor mannen!

Bij Sara Beauty Clinic Laser Ontharing zien we steeds meer mannen die het ongewenste haar willen verwijderen met behulp van een laserontharing behandeling. Is het voor jou de eerste keer en ben jij benieuwd hoe zo een behandeling eruit ziet? Neem een kijkje op onze website en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Waarom kiezen mannen voor laser ontharen?

Vrouwen hebben altijd genoeg opties gehad om van hun ongewenste haar af te komen; scheren, epileren, waxen of harsen. Mannen hebben daarentegen verlies geleden. Scheren van het gezichtshaar, zoals de baard is nog enigszins makkelijk. Maar het scheren van je rughaar? Dat is voor iedereen vervelend en daarom is het fijn als je dat gaat laseren. Laser ontharen zorgt er namelijk voor dat je minder haargroei krijgt en dat je definitieve ontharing krijgt tot wel soms 95%.

Scheermessen waren de middelen om je ongewenste haargroei te verwijderen, maar jezelf dagelijks scheren kan leiden tot problemen. Zo zorgt scheren er niet alleen voor dat je ongewenste haar voor maar een korte duur weg is, het kan er ook toe leiden dat je last krijgt van ingegroeide haartjes, irritaties en ontstekingen. Gelukkig heeft laserontharing niet dezelfde problemen als scheren. Laser ontharen brengt alleen maar voordelen met zich mee. Hier zijn enkele voordelen van laser ontharing voor mannen:

  • het zorgt voor permanente ontharing
  • kan verwijdert ingegroeide haren
  • het zorgt voor minder ontstekingen

Doordat laser ontharen eigenlijk alleen maar voordelen met zich meebrengt, kiezen mannen er massaal voor om te gaan laseren. Dan hoeven ze zich niet meer zorgen te maken in de sportschool of aan het strand.

Behandelplekken laserontharing mannen

Men denkt vaak dat er een verschil is tussen laser ontharing bij mannen vs. bij vrouwen. Dat is niet zo. Het proces van laser ontharen is bij de verschillende geslachten hetzelfde. Wel is er een verschil in de dikte van het haar en de hoeveelheid haar. Maar bij Sara Beauty Clinic kunnen wij alle klanten behandelen. Ook bijna elk lichaamsdeel. Wij hebben voor jullie op een rijtje gezet waarvoor de meeste mannen een laser ontharing behandeling ondergaan.

  • borst
  • wenkbrauwen
  • nek
  • schouders
  • rug
  • baardlijn
  • tenen

Heb jij ook ongewenste haren op je lichaam. En had je liever gehad dat het minder was, of helemaal niet? Dan is laseren de oplossing. Ben jij enthousiast geworden om te beginnen? Wil je een laserontharing behandeling voor jouw ongewenste haargroei? Neem contact op met de experts van laserontharing bij Sara Beauty Clinic en laten we dat ongewenste haar bij jullie mannen verwijderen door middel van laserontharing.