laserontharing

Veel vrouwen laten hun scheermesjes en scheerschuim liggen om gebruik te maken van de steeds populairder wordende techniek van definitieve ontharing; laserontharing. Laser ontharing is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling die op elk deel van het lichaam kan worden gebruikt. Nadat u bent behandeld, kan je huid een beetje rood kleuren. Verkleuring door laserontharing verdwijnt meestal na ongeveer 24 uur. Als je overweegt om je ongewenste haar definitief te verwijderen, volg dan de volgende tips om jouw huid van tevoren voor te bereiden. De laserontharing behandeling zal dan soepel verlopen.

Vermijd bruinen tijdens de laserontharing behandelingen

Dit geldt zowel voor traditioneel zonnebaden als voor het gebruik van een zonnebank. Door de blootstelling aan de zon voor en na behandelingen te beperken, wordt het risico op complicaties geminimaliseerd. Je huid moet zijn natuurlijke kleur hebben, dus het is ook het beste om jezelf niet te bruinen tot na de procedure.

Wax niet

Je wortels moeten in de follikel aanwezig zijn voor een succesvolle laserbehandeling, dus vermijd vooraf het epileren of waxen van je ongewenste haar.

Reinig (maar hydrateer niet) je huid

U wilt een schone huid hebben als voorbereiding op de laserontharing behandeling. Breng echter geen cosmetica, lotions, crèmes of deodorant aan op de te behandelende gebieden.

Vertel de specialist over medicijnen

Wanneer uw huid in contact komt met een laser, kunnen sommige medicijnen gevoeligheid veroorzaken of een negatief effect hebben. Daarom moet u de specialist op de hoogte stellen van alle medicijnen die u gebruikt voordat u de laserontharing behandeling ondergaat.

Wees consistent

Een sessie zal ongewenst lichaamshaar niet volledig verwijderen. Terwijl uw eerste behandeling het haar aanvankelijk zal verminderen, zullen sommige haren teruggroeien. Wees voorbereid op een gemiddelde van 10 sessies om volledige haarvrije resultaten te zien.

Ben je klaar voor een gladdere huid? Neem contact op met Sara Beauty Clinic

Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak te maken voor meer informatie over laserontharing. Ons kliniek is gevestigd in Rotterdam en we zijn bereikbaar op 06 147 149 77. Via het contact formulier kunt u ons een mail sturen. We horen graag van je!