perfecte lichaam

Het perfecte lichaam

Emsculpt, ook wel het “wondermedicijn” van de cosmetische industrie genoemd voor het perfecte lichaam. De Emsculpt heeft een ongekende technologie voor lichaamscontouring en bodyshaping. Bij Sara Beauty Clinic bieden we niet de emsculpt aan, maar wel bodyshaping behandelingen voor het krijgen van het perfecte lichaam.

Wat betekent dat voor jou? Je hoeft niet meer urenlang in de sportschool te sporten om de hardnekkige vetophopingen te verwijderen en om sterkere spieren te ontwikkelen. We hebben het over de hardnekkige vetophopingen die nooit weggaan, ongeacht hoeveel squats of sit-ups een persoon doet. Met de emsculpt apparaat kan dat vet verwijderen, terwijl je spieren sterker worden! En het beste is dat je geen sportkleding nodig hebt voor het krijgen van het perfecte lichaam! Dit geldt ook voor onze bodyshaping apparaat.

Je vraagt je vast af hoe dit mogelijk is?

De emsculpt in Rotterdam

Dit is precies wat emsculpt onderscheidt van andere vet verwijderingstechnieken/ bodyshaping apparatuur. In tegenstelling tot laser vet verwijderings procedures die alleen het vet bevriezen en vetcellen doden, gebruikt emsculpt een gerichte elektromagnetische energie om de diepe supramaximale spieren te stimuleren. Hiermee trekken je spieren tijdens de emsculpt behandeling samen. Dit zijn trainingen die niet in de sportschool te behalen zijn.

Dit is wat emsculpt tot een supermachine voor het perfecte lichaam maakt. De snelle samentrekkingen van de spier gebeuren heel snel. Hierdoor zorgt een emsculpt behandeling voor meer spiermassa, kracht en tonus. De omringende vetcellen worden dan een “opslagplaats van energie”, die de spier stimuleert voor samentrekking. Dit zorgt op zijn beurt voor een metabolische reactie die vet afbreekt in de omliggende gebieden.

Kortom, emsculpt pakt vet en spieren tegelijk aan en zorgt voor het perfecte lichaam!

In feite bereikt u in slechts 4 weken 19% vetvermindering en 16% spiergroei. En met deze resultaten zou het geen verrassing moeten zijn dat emsculpt een tevredenheidsniveau van 96% heeft!

Er zijn nog meer voordelen van een emsculpt behandeling. De voordelen zijn niet beperkt tot lichaamscontouren en vetverwijdering. Na emsculpt-behandelingen zal het lichaam sterker zijn en efficiënter kunnen trainen. Zowel atleten als casual trainers kunnen profiteren door sneller spierdefinitie op te bouwen om de prestaties te verbeteren.

Wil jij op je best uitzien en je op je best voelen? Wil jij het perfecte lichaam? Neem contact op met Sara Beauty Clinic en plan een GRATIS bodyshaping consult in. Let op! Wij maken niet gebruik van het merk emsculpt voor bodyshaping, maar onze eigen bodyshaping apparaat.