laserontharing behandeling

Nu we de winter ingaan, willen veel van onze klanten het ongewenste haar rond hun bikinilijn aanpakken. Er zijn verschillende bikini lasersessies. Wij zullen u vertellen wat we willen dat u doet, voordat u binnenkomt voor uw laserontharing behandeling bij Sara Beauty Clinic. Volg de volgende tips om het meest uit uw laserontharing behandeling te halen.

Stop met harsen en epileren tijdens laserontharing behandelingen

Om ervoor te zorgen dat laser ontharen succesvol werkt aan uw ongewenste haar of ingegroeide haartjes, dan moeten die haren actief verankerd zijn in de haarfollikels. Als je je haren epileert, dan trek je het haar uit het haarfollikel. Hierdoor is het laserontharen niet effectief. Daarom is het van belang om 4-6 weken voorafgaand aan je laserontharing behandeling niet te scheren of te epileren. 

Scheer 24 tot 48 uur van tevoren 

Dit brengt sommige klanten in verwarring. Niet epileren en harsen, maar wel scheren? Dat komt omdat het scheren van je haar helemaal geen invloed heeft op de haarwortel. Daarom groeit je haar ook veel sneller terug na het scheren. Je mag dus gewoon blijven scheren tussen de laserontharing behandelingen door. 

Geen zon tijdens laserontharing behandelingen

Geen zonnebaden, zonnebanken of zelfs zelfbruiners gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan uw laserontharing behandeling. Lasers houden van contrast tussen je haarkleur en je huidskleur. Bovendien kunnen zelfbruiners leiden tot verkleuring van de huid met de laserenergie.

Geen haren bleken tussen de laserontharing behandelingen door

Het kan zijn dat je donkere haren wilt bleken om ze minder opvallend te maken, maar bleek je haren niet gedurende zes weken voorafgaand aan je laserontharing behandeling. Op die manier kunnen de donkere wortels weer naar binnen groeien en kan de ontharingslaser de melanine gemakkelijker richten.

Vertel ons over eventuele medicijnen

Sommige medicijnen kunnen laserbehandelingen minder effectief maken. Anderen kunnen uw huid gevoeliger maken en sneller laten verbranden. Wees dus eerlijk tegen ons over alle medicijnen die u gebruikt tijdens de laserontharing behandelingen. 

Geen lotions, deodorants en dergelijke

Sommige dingen die u op uw huid aanbrengt, zoals lotions en transpiratiewerende middelen, bevatten kleine hoeveelheden metaal (aluminiumverbindingen in transpiratiewerende middelen). Dit kan de laserenergie reflecteren, waardoor deze minder effectief wordt. Gebruik gewoon zeep en water op de plekken waar u laserontharing toepast.

Ben jij helemaal voorbereid om je bikinilijn te laseren? Of een ander lichaamsdeel te laseren? Bij Sara Beauty Clinic kun je laser ontharen in Rotterdam. Neem hier contact op met één van onze specialisten voor laser ontharen in Rotterdam.