scheer

Sara Beauty Clinic krijgt veel vragen over het al dan niet scheren of waxen voor een laser ontharing behandeling. Scheer altijd vóór uw laser ontharing behandeling, maar wax nooit. Scheren heeft de voorkeur tijdens een laser ontharing behandeling. Scheren snijdt het haar aan de oppervlakte af, waardoor het haarzakje onder de huid blijft. Dus hoewel het haar na het scheren misschien niet zichtbaar is, is het er nog steeds en kan het met laser worden behandeld.

Als je bij Sara Beauty Clinic komt lasere, zal er eerst altijd een gratis intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gratis intakegesprek zullen wij al uw vragen beantwoorden. Wij zullen ook nadrukkelijk zeggen dat u tussen de behandelingen door alleen mag scheren. Het beste is om zo min mogelijk te scheren, maar als je ervoor kiest om je haar te verwijderen, scheer het! Waxen en epileren raden wij heel erg af, omdat je dan het haarwortel uit het haarzakje trekt. Als je dan naar een behandeling voor laserontharing komt, zal het laser niet tot weinig effect hebben. Je zal dan meerdere behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom is het heel erg van belang om je ongewenste haren alleen maar te scheren. Scheer dus je ongewenste haar als je niet kan wachten tot je volgende behandeling.

Zoals net al gezegd, raden wij aan om ook zo min mogelijk te scheren. Echter moet je een dag voor de behandeling jezelf wel scheren. Tijdens de laserontharing behandeling willen we namelijk niet lange haren die in de weg zitten. Het laseren kan dan ook minder effectief zijn dan wanneer je je geschoren hebt. Conclusie? Scheer zo min mogelijk, maar wel minstens één dag voor je laserontharing behandeling.

Heb jij interesse gekregen in een laserontharing behandeling met de beste lasertechniek? Neem contact op met één van onze laser ontharen specialisten voor meer vragen.